onsdag 19. april 2017

Hvitvinsglass vs rødvinsglass

Kjøp hvitvinsglass fra Hadeland Glassverk trygt og enkelt på nett. Se hele utvalget her! Rødvinsglass og hvitvinsglass. Samle familie og venner til en hyggelig middag med god mat og vin i lekre vinglass.


Vinglassene våre har forskjellige stiler og fasonger, og er rimelige vinglass. Men det betyr ikke at kvaliteten til vinglassene ikke er god! Vi har store, runde vinglass til rødvin og som også med fordel kan brukes til rike.


Eller ville dere heller gått for Syrah-glass, som er litt mer allround med. I dag er hvitvinsglass gjerne laget av klart glass, men tidligere var ofte klokken eller hele. Den ene har form som ligner rødvinsglass , men ofte med høyere stett. En flaske med vin inneholder 5-glass, mens en liters kartong inneholder 20-glass.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter rødvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Orrefors MORE MATURE 4-pk 48CL. Adele er en klassisk glasserie i bøhmisk krystall som kjennetegnes av tyngde og kvalitet. Lyset brytes vakkert i glassenes klare kupler som har håndslipt dekor.


I glasserien Adele finner du elegante glass som passer til enhver anledning. Vinglass med personlig gravering er den perfekte gaven til noen som liker vin eller til en spesiell anledning som f eks bryllup, eksamen eller bursdag. Få inspirasjon, se våre nyheter og få eksklusive tilbud rett i innboksen din. Grand Cru rødvinsglass fra Rosendahl gir vinen plass til å utvikle seg og konsentrere duften. Det enkle designet gjør glasset anvendelig sammen med mange forskjellige serviser.


Hvitvinsglass rommer gjerne fra til liter. Flere av vinglassene våre kan benyttes til både rød- og hvitvin, bobler eller dessertvin. Det er tre hovedtyper hvitvinsglass. Det viktige er at du, på udogmatisk vis, bruker glasset akkurat som det.


I tillegg til hvitvinsglass og rødvinsglass finner du også champagneglass i Iittala Essence serien. Det finnes også høye dessertskåler, snapps og likør glass, samt ulike karafler. Hos oss finner du både all-round glass, glass som er tilpasset til vinens farge som rødvinsglass og hvitvinsglass , og vinglass som er spesielt tilpasset etter druen. Hos IKEA får du mugger og glass til alle anledninger i forskjellige størrelser, stiler og utførelser. Gjør serviset komplett med de populære glassene fra Rosendahl, Schott Zwiesel eller Luigi Borimoli.


Alle er hele og fine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg