onsdag 12. april 2017

Parasollfot europris

Parasollfot europris

Parasollfot til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Hagemøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Hos Europris fører vi parasoller i ulike størrelser og prisklasser, for eksempel en eksklusiv hengeparasoll.


Vi har også flere typer parasollfot og parasollvekt. Passer stolper med diameter 38–mm. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Lett og praktisk parasollfot som skrus ned i bakken. Sammenleggbart håndtak.


Selges i assorterte farger. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Solid parasollfot som er veldig enkel å flytte! Axleys ekstra tunge parasollfot gir god støtte til parasollen din, men er til tross for vekten veldig enkel å flytte.


Svaret er enkelt: den har fått både et teleskopisk håndtak og to robuste hjul. Når håndtaket ikke er i bruk, skyves det inn i og skjules helt av parasollfotens sokkel. Med parassoller og hagetelt kan du sitte ute selv om det skulle begynne å regne litt. I tillegg skaper man hyggelige oppdelinger og uterom.


Parasollfot europris

Se vårt utvalg på IKEA. Produsert av slitester. Her finner du parasoller og parasollføtter. Vi har mange varianter og størrelser, også store hengeparasoller med litt mer plass under.


Noen av de små og store. Når solen blir for sterk er det godt å krype under en parasoll. Velg fra et bredt sortiment. Vår hengeparasoll krever en parasollfot , og det finnes mye å velge i. Granitt er et meget populært valg for en parasoll fot , og vi har flere å velge i. Fra kilo og oppover.


Parasollfot europris

Hos Bohus finner du parasoller i flere farger og størrelser, slik at du kan finne en som vil passe til din terrasse eller hage. Tenk på at en stor parasoll behøver en tung parasollfot. Hos Trademax finner du parasollføtter i betong som veier mye og som gjør at parasollen står stødig, selv i lettere vind. Kompletter gjerne med et parasolltrekk for å beskytte parasollen fra solblekning og unødvendig slitasje når den ikke brukes.


En stabil parasollfot i betong som holder parasollen på plass. Står stødig takket være sin naturlige tyngde. Jo større parasolldiameter, desto tyngre parasollfot behøves.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg