fredag 14. april 2017

Rom123 interiør

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.


Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt! Du finner oss i butikkhyllene (bladkiosken.no), på nett.

Gjør gjenbruk og hjemmelaget interiør moderne. Målgruppen er interiørinteresserte kvinner på 25–år. I en bolig på Veitvet i Oslo bor Gunhild og Morten. De er to kreative og fargerike mennesker, noe som kommer godt frem i husets interiør - med unntak av kjellerstuen. Her ønsker begge seg et bibliotek, men blir ikke enige om hvordan det skal se ut.


Hos Rumkjøper du designmøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere. Norges største magasinvarehus. Erika og Magnus Oew på Tøyen i Oslo 殺 Du kan se.


Magasinet finnes både på papir og Ipad.

Ipad-versjonen har ekstramateriale som billedkaruseller, utfyllende fakta om fargekoder og tekstiler, samt aktive lenker til produsenter. En knapp minutters biltur fra Oslo tar deg ut til denne gigantiske interiør - og livsstilsbutikken. Utviklet av Susoft AS. Jeg har samarbeidspartnere innenfor de fleste felt, og har derfor mulighet til å tilby en totalløsning med koordinering av håndtverkere.


Jeg jobber tett sammen med mine kunder for å skape det perfekte resultat. Vi tilbyr et komplett sortiment av møbler, tepper, belysning og accessories med det beste innen skandinavisk og internasjonal design. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!


Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag! Boris Miller, interiørarkitekt og designer i rom1på TV har mange gode tips og råd - her viser han hvordan du kan gjøre sittemøbler mykere :) Følg med. Han hadde faste interiørspalter i blader som Rom 1og Mann. Fra serien Rom1, med Ingrid Aspen og Boris Miller som programledere.


Foto: TV Filmforbundet mener Rom1ikke burde gått på lufta. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Her er oversikten over de beste nettbutikkene på interiør , med våre nyeste oppdateringer først: Nå er det salg også på nettet.


Louise Roe Diamant Pute, Grønn. Nyt sofaen med diamant puten som gir rommet en elegant vri. Vi stiller høye krav til oss selv og vår arbeidsstrategi er å etterstrebe gode løsninger, kvalitet i alle ledd og gjennom dette sikre en trygg prosess for alle.

Jeg heter Ann Merete Slåttland og dette er bloggen min Kreativ-i-tet. På bloggen kan du lese om interiør , gjør det selv-prosjekter (DIY), oppussing, inspirasjon og annet jeg liker å skrive om. BoligDrøm, samt at jeg skriver boligreportasjer for flere norske boligmagasiner. Interiør er vi spesielt kjent for, og har et stort utvalg fra kjente og ukjente merkevarer både her på nett og i butikk. Sjekk også ut våre inspirasjonssider!


Med spraymaling er det lett å forvandle gamle ting til nye. Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender, kan vi forlenge livet til gamle, kjære ting, og samtidig sette prikken over i-en i interiøret. Innenfor kategoriene interiør , kjøkken, ba barn og gaver finner du et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting i vår nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg