tirsdag 18. april 2017

Utendørs høyttaler bluetooth

Get Bluetooth Høyttaler. Se vårt utvalg av bluetooth-høyttalere med fantastisk lydkvalitet. AUX-kabel, oppladbart batteri og mini-USB for oppladning. Klær, sko, ryggsekker og mye mer.


Bredt utvalg og rask levering!

Her får du mest lyd for pengene dine, og spiller den ikke perfekt i rommet du setter den i er det en smal sak å stille lyden slik at den passer med de fysiske knottene på toppen. Ikke for mye utenomsnakk. Bare masse, masse lyd. Dersom du skal ha en høyttaler for rolig bakgrunnsmusikk, behøver du ikke å ha en høyttaler som kan måle 119dB på en meters avstand.


Til sammenligning er volumnivået i Norge for innendørs og utendørs konserter regulert til dB over tre timer, og maksimalt støynivå på 1dB Fast, og 1dB peak. Hi-Fi Klubben har bluetooth høyttalere fra en rekke ulike merker. I tillegg kan det være lurt å sjekke hva slags tilkobling de forskjellige høyttalerne støtter, slik at du dekker ditt behov.


Bluetooth er mest brukt og omtrent alle moderne mobiler og datamaskiner har dette integrert, men husk at rekkevidden vanligvis er maks meter.

Multiroom-støtte lar deg koble sammen flere enheter samtidig. Oppladbar, men ikke for utendørs bruk. Sonos S(det offisielle navnet blir Sonos Move når den kommer i butikkhyllene) er en portabel Bluetooth -støttet høyttaler med et oppladbart batteri og en medfølgende ladestasjon.


For ett år siden ga Dinside Ultimate Ears Wonderboom fem på terningen. Du kan få modeller til både bakgrunnsmusikk, surround og seriøs, audiofil hi-fi. En bluetooth - høyttaler kommer godt med på picnic, på stranda eller på alle andre slags eventyr utendørs , og de beste bluetooth - høyttalerne låter nesten like bra som en hvilken som helst stuehøyttaler.


Enkelte av høyttalerne skryter til og med av å tåle montering i en badstu. Om man så likevel bestemmer seg for å sette dem opp utendørs , er monteringen i seg selv noe man kan være nødt til å skjenke en tanke. De kuleste tingene du finner. Skaff deg Splash Speaker nå! Finn laveste nettpris her.


Ofte må du finne kompromisser mellom lydkvalitet, batterilevetid og funksjonalitet i de lavere. Alle mulige høyttalere. Gi favorittmusikken den lyden den fortjener, uansett hvor du er. JBL Boombox er en bærbar høyttaler som leverer en vanvittig tung bass og klar ly som ikke forsvinner i den dundrende bassen.


Med en driftstid på inntil timer kan du føle deg trygg på at du har lyd hele dagen, samme om det er innendørs eller utendørs. Bosst lydopplevelsene dine med en god Bluetooth -høytaler.

For noen handler det om en liten klump til å ta med seg i parken eller i håndbagasjen. For andre handler det om å erstatte stereoanlegget i en liten leilighet. I dag er det høyttalere for sistnevnte vi skal se på.


Opplev krystallklar lyd på høyt volum med denne trådløse utendørs høytaleren. Tilkopling til nettbrett eller mobil via Bluetooth. Kan også koples med ledning.


Uteffekt 30W som gir tilstrekkelig høy og klar lyd til utendørsbruk. Bluetooth - høyttalere i alle former og størrelser har tatt over i butikkhyllene. Høytaleren er værbestandig.


Ladetid timer gir brukstid på ca timer. Sammenlignet med modellene vi testet for et eller to år siden, har årets samling bedre batteriti og mange flere tåler vannsprut. Det er dessuten blitt lettere å koble dem sammen med mobilen, takket være støtte for NFC.


Og de fleste støtter i dag Bluetooth -overføring med bedre lydkvalitet enn standard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg