torsdag 6. april 2017

Bestille skilt med egen tekst

Bestill enkelt i vår webshop. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Skilt i plast til bruk ute el inne. Priser fra 143kr,inget minstekjøp!


Husk at det må være plass til skilt i standard størrelse (x cm) både foran og bak. Søk om personlig bilskilt Når du har funnet et ledig personlig bilskilt kan du søke om å få rettigheten til det.

Det er total forbud å kjøre med andre skilt enn de som er godkjent av myndighetene. Unntaket er hvis du har en veteranbil og ønsker skilt man hadde i det tidsrommet. Selv da er det regler på hvordan et skilt er laget. SÅ nei, du kan nok ikke søke om å kjøre med dine egne spesialskilt. Et skilt koster fra til kroner.


Det tar to til fem virkedager før du kan hente de nye skiltene på trafikkstasjonen. Det er ikke mulig å bestille ekstra skilt til sykkelstativ. Skal du kjøre med sykkelstativ hvor skiltet på bilen dekkes, må registreringsnummeret være godt synlig på annen måte.

Amerikansk license plate skilt med egen tekst eller bilde. Du velger selv hva skiltet skal vise. Bil: Har lov til å ha kjøre med dem, men man må søke om det.


Og det er nesten umulig å få det godkjent. Er ikke no vits å søke om det. Så da er det bare å printe skilt til moro. Lag et skilt med din egen tekst eller bilde.


Siden disse platene er av aluminium så ruster de ikke og tåler å stå utendørs. Alternativt kan du også bestille pr. Merkefabrikken produserer og leverer kontorskilt i mange utførelser og størrelser. Teksten på skiltet lager du enkelt selv på din egen PC. Våre skilt leveres med en front i klar plast som også fungerer som mal for størrelsen på skiltet.


Dette skiltet leveres med endestykker i aluminium. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål. Hvis du vil ha en annen stil, kan du prøve med en annen skrifttype. Designe veldig enkelt egne skilt etter eget ønske, rett på nettsiden og til lave priser.


Er det noen som vet om det er mulig, og isåfall hvor man kan bestille reg.

Hvorfor skal dette koste mye mere enn egenkost ? Den nye ordningen med personlige bilskilt har vært svært populær. Kunne du tenke deg et personlig bilskilt med egen tekst ? Enten du ønsker å øke synligheten til merket ditt med produktetiketter eller ønsker å spare tid med adresseetiketter, har Vistaprint de perfekte tilpassede etikettene for deg. Lag personlig tilpassede etiketter, etiketter på rull, adresseetiketter, returadresseetiketter og mer med Vistaprint. Ulike størrelser og former tilgjengelig.


Velg mellom mange standard skilt. Vi har sorte rammer med hvit tekst til kr. Du kan endre både tekst og bilde på denne skiltmalen. Rediger tekst og layout, lag ditt personlige skilt.


Legg til egen tekst og bilder. Hang Sign med eget skilt. Solid oppheng med skiltbrakett for veggmontering. Ypperlig for synliggjøring i trange gater for eksempel. Begrenset antall på lager.


Vi printer direkte på den valgte platen med UV-print, dermed blir overflaten ytterst slitesterk. Offisielt er holdbarheten fra vår blekkleverandør satt til års utendørs bruk, men vi vet av erfaring at et skilt laget med UV-print har mye lengre holdbarhet enn dette. Med kraftig dobbeltsidig tape på baksiden fester du enkelt skiltet på vegg eller dør, og unngår komplisert montering.


Vi kan også levere skiltene med skruehull og skruer dersom du har behov for dette. Gi beskjed ved bestilling! Vi leverer klistremerker med ditt design - enten det er kun tekst eller logo. Klistremerkene kan monteres på de fleste underlag, og har god holdbarhet. Trykk her for å se en oversikt over noen av bruksområdene.


PS: I løpet av kort tid vil vi få på plass en produktdesign, der du vil kunne lage klistremerker med eget design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg