fredag 7. april 2017

Vannslange

Stort utvalg av vannslange hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. Alt fra leker til barn til verktøy som får din hage til å blomstre. Finn Armert Vannslange. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Slanger fra GARDENA er ikke bare en transportvei for vann fra kranen din frem til plantene og plenen, de utgjør en del av en mobil vanningsløsning hvor alt passer.


Vannslange Tricoflex PVC Den flerlags konstruksjon, laget av en eksklusiv vevd fiber og en dobbelt kjernen laget, sikrer at Tricoflex er svært fleksibelt for lett håndtering, med utmerket motstand mot gjentatt bøying, knusing og trekke så vel som mindre deformasjon under trykk. Vanning: vannkanne, vannslange og vannspreder. Vannkannen har i lang tid vært det selvfølgelige hjelpemiddelet til vanning av blomster, grønnsaker, nyplantede trær og annet i hagen. Kjøkkenhagen, bedene og det nysådde gresset – vannkannen har stått til tjeneste ved alle typer vanningsbehov. Ekstra fleksibel vannslange som tåler store påkjenninger!


Vannslange

Fleksibilitet og holdbarhet er stikkordene for denne hageslangen fra Axley. Med den kan du vanne be vaske bilen og mye annet i mange år. Axley har klart å lage en vannslange med høy fleksibilitet, noe som forbedrer brukeropplevelsen veldig. Vannslange Teno Continental Continental høykvalitets gummislange EPDM Velg varianter.


PVC Slange Super Ragno N Aqua Spyle og vaskeslange Se produktet. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Trenger du noe som holder. Litt avhengig av hvor du bor. Automatisk innrulling ved hjelp av en spesialfjær. Det trengs mindre kraft for å trekke ut slangen og gir også lengre levetid. For montering på vegg eller i. Gul vannslange i profesjonell kvalitet.


Meget fleksibel UV-bestandig slange. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk. Unngå fallskader på glattisen.


Vannslange

Med strø eller ismelt kan du sikre ekstra glatte områder og holde deg på beina om vinteren. Tappeslanger, tilkoblingsslanger, PEX-slanger og oljebestandige slanger – hos oss finner du alle disse og noen til. Les mer om respektive slange og finn.


Hos Maxbo finner du alt du trenger for vanning og vask til hage, hus og bil. Kjøp på nett eller i butikk. Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat.


Vannslange

Hvor kjøpe vannslange på 2meter? Pris- og produktjakt: Hei dere! Diameteren bør være på omlag mm. Noen som vet om, eller har forslag til hvor jeg kan få tak i dette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg