tirsdag 11. april 2017

Höga vaser

Vaser i glass, keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Dekorativa vaser med unik design. Komplettera en vacker bukett blommor med en matchande vas från någon av de främsta designvarumärkena. House Doctor, Orrefors, Kosta Boda, Ernst och Bloomingville. Att hitta den perfekta vasen behöver inte vara så svårt som man skulle kunna. Vi har en mängd olika vaser i många olika färger och stilar som kan matcha din befintliga inredning.


Gröna växter är en het trend just nu. Komplettera dem med passande krukor och vaser , hängande i amplar eller stående i piedestaler. Hos oss hittar du massor av trendiga tillbehör till dina blommor och växter, i olika färger och material.

Amplar, krukor, kupor och vaser från varumärken som Åhléns, Eva Solo och Bloomingville. Hitta KRUKOR - VASER här. Alltid smakfull inredning och design till rätt pris hos Fröken Fräken.


Våra vaser , skålar och blommor är designade för att göra din vardag gladare och inspirera din egen kreativitet — oavsett om du fyller ett rum med massor av blommor, sätter en ensam blomma i en vas eller låter våra skålar och vaser utgöra en prydnad i sig själva. Krukor och vaser har funnits med oss i tusentals år. Förmodligen för att de är såväl praktiska som vackra att titta på.


Hos oss finner du ett brett utbud av krukor och vaser i olika form, färg och material. Gör din vardagar gladare med nya blommor. Här hittar du mängder med krukor och vaser till ditt hem.


Några dekorativa blommor eller en härlig bukett blir ännu vackrare i en fin vas eller kruka. Handla tryggt på jotex. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg. Så, om du vill få denna underbara bild om höga vaser , Klicka bara på knappen Spara för att spara bilderna i din referens till din dator.


Vackra vaser och krukor. Häng med i trenden och fyll ditt hem med fina gröna växter. Till växterna behöver du vaser och krukor.

Ta en titt på vårt utbud av vackra vaser och krukor till hemmet. Oavsett om du är ute efter en vas eller kruka till dina färska blommor eller för dina konstgjorda växter så kan du hitta vad du söker hos oss. Att sköta om dina blommor och växter är bland det fridfullaste du kan göra. Det är helt enkelt bra för själen att få se något växa och gro, och dessutom blir blommorna en härlig inredningsdetalj!


För att det ska bli ännu snyggare så har vi på Fyndiq samlat en massa billiga krukor och vaser som du kan ha både inomhus och utomhus. Variera inredningen enkelt genom att byta ut detaljer som vaser och krukor. På Rusta hittar du prisvärda krukor till både små och stora växter. Blombuketter piggar upp och är trevliga att ha hemma året om, se därför till att ha en variation av vaser för dina blommor som du lätt kan byta ut efter säsong. Se hela vårt utbud av vaser ! Läs mer om Svenskt Tenns vaser.


Höga vaser , stora vaser , låga vaser , små vaser. Breda, smala, skira och gedigna varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg