tirsdag 23. august 2016

Hvit lin og bomull

Finn laveste nettpris her. Enzymvasket sengesett i lin og bomull. Myk, deilig og slitesterk kvalitet som føles sval mot huden. Kommer i dekorativ stoffpose! Deilig myk blanding av lin og bomull.

Velegnet til for eksempel duker, sengetøy, kjoler og underdeler. Drops Bomull - Lin garn er et naturlig, rustikt og harmonisk garn – det samme er fargeskalaen. Fargene er inspirert av garnets materialer – nemlig ny høstede lin -planter.


DROPS Bomull - Lin er et naturlig og rustikt garn spunnet av flere tråder i lin og bomull. Den faste strukturen fra linen kombinert med den myke bomullen gjør garnet sterkt og holdbart. Lin stoff metervare passer perfet for å sy gardiner med gardinbån gardiner som tres på gardinstang, rullegardiner, liftgardiner, klær til damer og herrer, barneklær, sengetøy, sengetepper, duker, servietter, løpere, håndklær, m. Lin stoff skaper modern eller retro interiør til ditt hjem eller feriehus.

Stoffer som består av blandingen Bommull og Lin. Varenr Westex- lin - hvit. Dempet gulaktig hvit , med et hint av grått. Den er mindre gul og mer dempet enn Egghvit.


Står flott til gråbeige og andre dempede, kulørte toner. Gråaktig hvit , med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. En varm og grålig farge med klare røde undertoner. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige lintekstiler.


Garnet er egnet for lette og godt formede plagg. Line of Oslo genser i lin og bomull. Hvit genser fra Line of Oslo. Goldie genser med rund hals og lange armer.


Den har volanger nederst på armene. THE VINTAGE WASHED LINEN - LIN SENGESETT - HVIT. The Vintage Washed Linen er fremstilt av 1 ren og naturlig fiberlin.


Lin er et eksklusivt naturmateriale som er svært slitesterkt og fuktabsorberende, noe som gjør den særdeles velegnet til sengetøy.

Lin trekker heller ikke til seg støv, og er dermed et allergivennlig valg. Sengesett i lin har lang leveti blir vakrere jo mer man bruker det, kan strykes glatt eller tørketromles på lav temperatur for et mykt og vasket utseende, trekker ikke til seg støv og er dermed meget allergivennlig, loer ikke, består av bomull og lin , har åpning i bunn med knapper eller knyting, og inneholder et dynetrekk á 1x. Bomull og lin er i utgangspunktet ikke helt hvite , samtidig som helt hvite tekstiler har vært ansett som attraktivt. Blekingen foregikk tidligere ved å utsette tekstiler, spesielt lin , for sollys.


Bleking med sol ble mindre viktig ettersom bomull og fargede tekstiler ble vanligere, og kjemiske blekemidler kom på markedet, se vaskemidler. Om mulig, unngå gjerne 1 naturfibre ( bomull , lin mm). Lysektheten er ikke så go så stoffet falmer lettere.


En polyesterblanding er å foretrekke, fordi lysektheten er høyere. Det er en fordel at varen er ’stabil’ og ikke for levende, da det er letter å få sømmene pene. Jeg har falt for fargen hvit lin , men lurer på om den passer til et varmt eikegulv?


Ser at dere skriver på bloggen at man bør velge en farge med gul eller rød undertone når man har varme gule eikegulv. Vil jeg kunne bruke Mohair til hvit lin eller bør jeg heller gå for Marrakesh? Vil klassisk hvit fungere på lister?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg