torsdag 25. august 2016

Genser høy hals herre

Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. Klokken hever antrekket.


Genser høy hals herre

Moteriktig og stilsikre blazere. For fest, jobb og hverdag. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Reserver ditt Hotell i Hals online.


Jeg har lest og forstår Retningslinjene for personvern og informasjonskapsler, og jeg godtar å motta personaliserte kommersielle meldinger fra ZARA via e. En genser med høy hals er ekstra godt når det er litt kjøligere temperatur. Det ser også sofistikert ut samtidig som det er funksjonelt. Den høyhalsede genseren, pologenseren eller turtleneck er et favorittplagg for mange. Er du fan av Apple-produkter, husker du kanskje at grunnleggeren, avdøde Steve. Se hele utvalget her!


Genser høy hals herre

Vilter genser med høy hals , har et flott design, med mønster i friske farger. Høy hals med glidelås gir ekstra god varme, men gir samtidig mulighet for varmeregulering. Varm og behagelig ullgenser med høy glidelåshals. En ekstra høy hals med glidelås gir ekstra varme.


Offisiell Superdry Store. Gratis levering av Superdry strikkevarer, gensere, cardigans og designergensere herre. Denne behagelige strikken kommer med en deilig høy hals og oversize fit for en moderne, lett slouchy look. La Redoute Collections Grovstrikket genser med høy hals og hullmønster.


Genser høy hals herre

Mønsterstrikk både foran og bak. Et velassortert utvalg av strikk til herre vil ta deg trygt gjennom hver sesong. Genser med vakkert mønsterstrikk. Strikk pulloveren er et solid og allsidig valg.


Bruk den til luftige chinos i varmen, eller til ullbukser på kaldere dager. En strikket cardigan vil føles lett, men holde deg varm. Scroll for å finne et utvidet sortiment av strikk til herre , og finn dine.


Se beste pris på Ulvang Rav Kiby ( Herre ). Les tester og omtaler før du kjøper. Ullgenseren har et av Norges mest kjente mønstre, og er i denne versjonen oppdatert med høy hals og glidelås med detaljer i elg-lær. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg