onsdag 3. august 2016

Male huset utvendig

Komplett penselsett i div størrelser og syntetisk bust. Reserver ditt Hotell i Male online. Når du skal male huset gjelder det å velge riktig maling. Hvordan male huset utvendig er det mange som lurer på. I videon under får du god veiledning fra Jotun på hvordan dette gjøre for å få ett godt resultat som varer.


På denne villaen er det på tide å male fasaden.

Fasaden er forberedt og malingen kan begynne. Forsikre deg om att været er meldt bra før du begynner. Pass på at treverket ikke er for fuktig. Det er best å male når det er overskyet. En slik fuktmåler kan du låne av din fargehandler.


Utvendig er tykkelse på malingsfilmen svært viktig for holdbarheten, opplyser malemesteren videre. Dette kan være vanskelig, selv med to strøk noen ganger, sier han. Dersom du gjør et godt forarbei og en grundig jobb med malingen, må du kanskje ikke gjennomføre den omfattende oppgaven like ofte.


Her får du veiledning og tips til hvordan du går frem når du skal male huset ditt.

Så snart det er plussgrader der du bor, bør du vaske huset utvendig for å få en god start på utendørssesongen. Du har alt å tjene på en husvask. Huset er din viktigste eiendel, og må tas godt vare på. Setter du av noen timer til en skikkelig vask av ytterveggene, reduserer du faren for råte og huset ser ofte nymalt ut med en gang. Skal du male huset i år?


Ta med fargeprøvene ut nå! Når det kommer til maling av hus , som ved andre maleprosjekter i huset , så er det mange faktorer som kan påvirke kostnaden og prisen. Selv om prisen for et prosjekt utført av en maler vil variere betydelig, ser vi i vår prosjektdatabase at de fleste boligeiere betaler omlag kr 50i snitt når de får malt huset av en proff maler. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper å male så ofte. Men også her er det mange som gjør feil.


En av de vanligste feilene folk gjør under vårrengjøringen er å vaske huset nedenifra og opp hevder Raymond Myrlan kjedeleder i boligbyggeren Mesterhus. Utvendig Maling Vi utfører maling av eneboliger,flermannsboliger,borettslag og næringseiendom på Østlandet. Er du lei av å male huset hvert – år? Her er noen tidstriks som kan være smarte å ha i bakhodet før du setter i gang.


Gjort riktig og med riktig utstyr, kan du fint male en vegg eller to på én dag. Men man bør helst være to om jobben. Har du ikke en partner – spør naboen.


Rengjøring av huset utvendig Vask alltid huset før du skal male.

Du bør bruke et oppløsende vaskemiddel (Husvask) som er beregnet på utvendig vegg for å løse opp eventuelle soppsporer og annet som kan sitte i veggen din. Bruk gjerne høytrykksspyler. Grunnflaten på huset er vel ca. Og om husveggene ser riktig så fine ut, bør du likevel vaske huset hvert år.


Bli med hjem til landskapsarkitekten Slik går du i gang. En pekepinn er at det går mellom 1-år mellom hver gang man bør beise eller male huset. Beis krever hyppigere vedlikehold enn dekkbeis og maling. Behov for å dekke til det som ikke skal males ? Dekk til det som ikke skal males med en dekkeplast eller malefilt før du begynner å male.


Maskér på vinduer, vinduskarmer, takrenner og utvendig belysning som er festet til fasaden. Om du skal rulle fasaden, dekk til planter og bed og annet som står i nærheten. Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg