onsdag 10. august 2016

Plater over kjøkkenbenken

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Platen skal festes 2-mm over kjøkkenbenken. Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre.


Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller.

Det første du må tenke på når du skal velge materialer til veggen over kjøkkenbenken , er at de skal tåle mye. Valgmulighetene er mange, som fliser, metall, massivt tre, marmor, granitt og kompositt. Du kan også velge finerte plater eller malt trepanel.


Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen.


Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.

Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger.


Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! Fibo-Tresbo sine plater primært skal festes rett på stenderne?


Og er det noen som har festet sånne plater bak Ikeas Domsjö-vask? Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. Bruksområdene er mange med kjøkkenplater. Du kan fint bruke de over benken på vaskerommet, i garasjen eller andre steder. Synes du det er vanskelig å velge hva du skal ha på veggen over kjøkkenbenken ? Fliser, glassplater, malt flate eller stålplate er noen av alternativene du kan velge mellom.


Det finnes også et annet alternativ om du vegrer for flislegging og andre arbeidskrevende materialer. Stilig over kjøkkenbenken Et helt nytt kjøkken er nå endelig på plass i det nye huset vi pusser opp , og jeg lover å dele FØR og ETTER bilder av kjøkkenet veldig snart. Tenkte nemlig at jeg først kunne dele et av mine siste prosjekter som er denne platen over kjøkkenbenken – en idé som er et godt og rimelig alternativ til fliser etc.


Finn de beste prisene på nettet.

Kjøkkenplater og stål. De siste årene har det også åpnet seg en hel verden av kjøkkenplater. De er spesifikt beregnet på montering mellom benke- og overskap og finnes i en rekke ulike utførelser.


Enten du nå skal feste første flisrad rett over kjøkkenbenken – dvs. Sett fliskryss inntil flisen og fortsett med neste flis på raden. Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater.


Opprett din egen brukerkonto ved å klikke på symbolet (Min konto). Dette sparer deg for tid ved eventuelle senere kjøp. Glass over kjøkkenbenk. Hvorfor ha plate over kjøkkenbenken ? Velg den riktige glassplaten. Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal installere en glassplate over kjøkkenbenken.


Frostet glass, klart glass, farge glass, laminert og herdet glass til kjøkkenbenk. Ta en titt på bildene for inspirasjon. På den måte forhindres det at det kommer smuss og fukt mellom plate og vegg. Det vanligste er å bestille herdet glass som så males i den farge du ønsker.


Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter osv. For forbruker og proff. Man velger selv glasstypen man ønsker over benk. Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske.


Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass, eller begge deler for å bevare et pent utseende. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse.


Den vil ikke beskytte like mye som en plate , men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk. Vi fikk skåret den til målene på Maxbo, og monteringen gjorde vi selv på en ettermiddag. Vi kom hjem med et byggesett, vasket over de gamle flisene og festet finérplaten med monteringslim.


Så satte vi noen bøker foran plata mens limet fikk tørke over natta, forklarer Tuva Sverdstad Eikås, som er svært fornøyd med resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg