tirsdag 2. august 2016

Linoljemaling fargekart

Linoljemaling fargekart

Nedenfor finner du elektroniske fargekart som vi har utarbeidet med fokus på tradisjonelle linoljemaling. Vi tilbyr ekte linoljemaling fra Wibo. Et hus malt med linoljemaling og som overmales med andre malinger, kan få blærer i filmen.


Har du først startet med linoljemaling , kan det være tryggest å fortsette med det. Men dette er imidlertid ingen regel. Linolje er en vegetabilsk olje og slites ned ved påvirkning av sollys, vær og vind. LINOLJEMALING VINDUSFARGER – ELEKTRONISK FARGEKART NB! Denne naturlige værslitasjen gjør at fargen dempes over tid.


Kulturkulør for linoljemaling kan brukes til flere forskjellige formål, ettersom den er basert på gamle oppskrifter og blandes etter NCS systemet. Nå er man etter hvert blitt oppmerksom på fordelene med linoljemalingen igjen, både av omsyn til miljø og de gode konserverende og beskyttende egenskapene ekte linoljemaling har. Bruk den, for eksempel: som en guide til historien om farge og tradisjonelle pigmenter, til oppskrifter for fargeblanding, nøkkelen mellom tradisjonelle oppskrifter og NCS-koder. Kan være en spennende prosess for både store og små.


Linoljemaling fargekart

Vi ønsker også våre kunder velkommen til vårt verksted – butikk for å være med på farge tilsetting og gjerne skape sin egen farge. Vi har eget antikvarisk fargekart. Spørsmål om linoljemaling ? Vi leverer linoljemaling , kalkmaling, sioo-x treimpregnering, bygningsvernartikler, pensler m. Glansgraden til Ottossons linoljemaling er 25-­‐nymalt, men går ned til glansgrad etter ca. Glansgraden på Allbäcks linoljemaling er når huset er nymalt, og går ned til glansgrad etter ca.


Tradisjonell linolje-sinkhvitt maling som bygger på gamle, norske tradisjoner. Innendørs holder disse glansgradene lenge, men utendørs vil all linoljemaling matte seg relativt raskt. Godkjent av bevaringsmyndigheter til bruk på eldre bevaringsverdige bygninger. Linoljemaling er tilsatt sopphindrene middel og veldig lavt innhold av løsemidler. Hos Torshov Farge hjelper vi deg med gode råd og tradisjonelle farger.


Linoljemaling fargekart

Hos oss köper du svensktillverkad linoljefärg, linolja, linoljesåpa och andra linoljeprodukter från svenska råvaror. Her finn du informasjon om kyrkjer, omgivnadene til kyrkjer, interiør, restaurering og konservering, tilbygg og andre endringar. Att linoljefärgen överlevt i 5år beror. Vi fører linoljemaling. Alle farger kan lages etter NCS koder.


Fargesetting med naturpigment vi fargesetter - tilpasser etter kundens ønske. Historisk har man ikke blandet linoljemaling med løsningsmiddel og ved normale forhold er det ikke nødvendig. Vi utfører maleoppdrag om ønskelig og vi bruker linoljemaling fra Wibo Färg. Dekker - mpr liter.


En god ren linoljemaling har så mye fet olje at det gir en overfalte som vann ikke trenger inn i men samtidig er den diffusjonsåpen og puster godt. Mange går over fra linoljemaling til alkydmaling med godt resultat. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Din malingsekspert på nett!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg