mandag 1. august 2016

Gutterom 12 år

For gutterom 9- år så vil man kanskje ha litt røffere stil med kule farger. Både foreldrene og barna selv vil kanskje gå bort fra vegger tapetsert med biler, men for en litt kulere og mer ungdommelig stil så kan man male noen vegger, eller til og med skapdører i en fin farge. Lenegutten på år skal få seg et nytt rom.


Hen er en skikkelig fotballgutt. All fritid brukes til fotball. Alle friminutt og etter skolen kaster han (merk god oppdraglse) inn jakke og sekk, bytter til fotballsko i superfart og rasker med seg sekken med fotball og drikkeflaske i.

Artikkelen er over år gammel. Her kan du få tips til hvordan du kan dekorere og pusse opp gutterom 9- år. Barna vil gjerne bestemme selv og vil ha soverom mer tilegnet til ungdom. Hei trenger tips til fargevalg på et gutterom ( år ). Gulvet er lys bjørkeparkett. Da familien flyttet inn i sin nye leilighet, tapte minstemann i huset, Konrad på sju år , slaget om det største rommet.


Nå som soverommet på knappe fem kvadratmeter er innredet med blå fargetoner og en hyggelig seng, er Konrad likevel svært fornøyd med sitt huleaktige gutterom. Selv om de alle hadde samme utgangspunkt om å skape et trivelig fristed for barnet, har resultatene blitt svært forskjellig, men alle like passende på et gutterom.

Superfine gutterom dere har fikset:) JAmmen er dere flinke. JEg må bare spørre - hvor har (13)åringen klærne sine? Kan ikke se noe skap og jeg er veldig nysgjerrig på hvordan dere har løst det:) Flott torsdag videre til dere. Bøker for gutter 10- år. Har en gutt på år som er blitt heket på LasseMajas Dektektivbyrå bøkene.


Det finnes nå bøker i den serien. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 29-. Hovedbøkene sendes alltid portofritt.


Vi bor i et tredve år gammelt hus i Kragerø som vi pusser opp rom for rom og jeg har en stor forkjærlighet for interiør. Hos Jenterom 9- år begynner man kanskje å søke seg bort fra den barnlige stilen og heller ønske seg en litt med ungdommelig stil. Må av ulike grunner, bl. Guttene i familien, samt fadderbarn, vokser fort og det blir vanskeligere å kjøpe gaver til dem.


Har noen tips til hva jeg kan gi i gave gutter i -årsalderen, synes det virker som de har så mye også. INSPIRASJON: GUTTEROM. Jeg skal snart få oppdatert “Inspirasjonbiblioteket” mitt.


Enn så lenge deler jeg noen flotte og ikke minst kreative guttrom med dere!

Modellsett hvor du kan bygge forskjellige fly og helikoptre, som blant annet jagerfly, sjøfly, flere typer helikoptre, stealthfly etc. Inneholder 1deler og passer for brukere fra år. Det er mange av kompisene som har det også, så jeg tror det ville vært en kjempegave hvis dere skal kjøpe så dyrt. Brukes til musikk, spill, fb, osv.


Ellers tror jeg jakke også er supert, her er det typiske snowboard-merker som er tingen, volcom og sånt. Storebror på år har fått seg nytt rom i kjelleren. Vi kan forsøke å gruppere ungdommene inn i to grupper. Takk for inspirasjonen! Det vil være mange glidende overganger og man kan kanskje se at ungdommer har egenskaper fra begge gruppene som nevnt over.


Jeg viser til det som ses som mest typisk. Bursdag for Tweens – - år. Akkurat når vi har lært oss rutinene rundt bursdagsfeiringer, flasketuten peker på, danseleken og festens høydepunkt for mange av gjestene, nemlig fiskeleken – skjer det! Tre nye bøker i legenden om den siste lærling En kamp står for døren.


Tom, Jenny og snikmorderheksa Grimalkin må lede hæren som skal kjempe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg