fredag 26. august 2016

Alloc plater bad

Alloc plater bad

Bruk panelet for eksempel i garasjen, gangen eller andre steder du ønsker flisuttrykk på veggen din. De er enkle å montere, lette å rengjøre, og et rimelig alternativ. Berry Alloc sine baderomsplater er kjent for sin gode kvalitet, og har høy slitasjestyrke samt at de har livstidsgaranti ved privat bruk.


Med baderomsplater kan du enkelt renovere badet for en rimelig kostnad. BerryAlloc baderomspanel er utviklet spesielt for bad. Panelene er våtromsgodkjente og kan benyttes i våtsoner som dusj. Disse veggene er det riktig valget, både privat og profesjonelt. Veggpanelene for bad er hygieniske, slitesterke og er lette å vedlikeholde.


Du kan velge mellom flere ulike mønstre i grå, lyse og mørke fargetoner. Minimum fugeavstand mellom dryppnese og flissokkel bør være 4-mm. I tillegg har baderomspanelene ulik grad av glans.


Alloc plater bad

Membran under gulv- og sokkelfliser monteres i henhold til Våtromsnormen. Panelene låses sammen ved bruk av det unike låsesystemet som er utviklet av vår tekniske avdeling i Norge. Resultatet er en jevn vegg uten synlige skjøter. Ditt nye bad er klart på et øyeblikk!


Prisen på baderomsplater er billigere en flis, du får dem fra ca kr 5og opp mot kr 1. De kommer i plater på 60x2centimeter og passer mellom stenderverket i boligen. Den enkleste måten å fornye kjøkkenet. De kommer med moderne flise-mønster eller som helt slette plater og de holder seg rene og hygieniske år etter år. Med kun mm tykkelse er de ideelle for oppussing. Dette produkter er på klubbtilbud.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Stort utvalg av baderomspanel. Baderomsplater i mange varianter.


Spør våre ansatte hvis du trenger tips til baderommet. Det er billigere å gjøre jobben selv, men feil kan bli kostbare på bad. Om det oppstår en lekkasje på bad grunnet slurvete håndverk, kan man blant annet få avkortning på forsikringen dersom dette er gjort for egen regning. Rørlegging, elektroinstallasjoner og membranarbeid skal alltid utføres av autoriserte fagfolk. Tilpass siste plate over døren.


Pass på at du lager en åp - ning til å fuge mellom siste og første plate. Panelet er belagt med laminat, har en kjerne av kryssfinér og er meget solide. Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene.


Kjøp på nett eller i butikk. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg