tirsdag 16. august 2016

Norsk stråtapet

I forbindelse med vårt års jubileum designet Norway Says et nytt tapet som fikk navnet GANGAR. For dette designet har vi fått Merket for God Design fra Norsk Designråd. Stråtapetet vårt brukes i både private hjem og offentlige rom.


Naturen har alltid hatt en beroligende virkning på oss. Med stråtapet fra Biri på veggen kan man bringe litt av naturens ro og mykhet inn i hverdagen. Tapetet ble så brukt i Oslo Rådhus, og har siden vært i produksjon. Du har sikkert sett det, stående stråtapet , kanskje hjemme hos noen som er spesielt stolte av hjemmet sitt, funkishus og boliger med stil. For dette er ikke noe du har noen få år for så å erstatte det med maling eller bling-bling-tapet.


Slik innreder du med farger Interiørtendensen viser at vi går fra nøytralt til fargeglede. Alt er lov, og ekspertene gir deg tipsene til hvordan du best utnytter. Norske utsendinger går nå rundt med en kampanjebutton lagd av norsk stråtapet.


Hva Norges kampanje for en plass i Sikkerhetsrådet kommer til å koste, er foreløpig uklart. NAOB – Det Norske Akademis ordbok utgis av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur og Kunnskapsforlaget i. Laget av halm av egen gård! Stråene er vevet sammen med tråder i ulike farger.


Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Stråtapet er ingen nyhet her til lands, men mange vet likevel ikke at det finnes. Biri Tapet har produsert stråtapet og andre stråprodukter i en årrekke.


Faktisk feiret den tradisjonsrike bedriften på Biri år i fjor. Hjelp meg Hjelp til gjenopprette Snapchat meldinger. Hei, har en sønn på år med alvorlig lidelse som noen medelever har laget en film om en meget sårbar. På krakken står en fløtemugge i porselen av Sara Skotte, 2kr, Kvist.


Norsk stråtapet produsert på Semb Gård på Biri. Deco systems har som målsetting å være markedets og Norges største leverandør når det gjelder listverk, rosetter, søyler og stukkatur i polyueretan og polystyren. Programleder Katrine Moholt besøker gården til Ingeborg Semb på Biri i onsdagens utgave av Nr. Der produserer familieforetaket eksklusiv og spetakulær stråtapet.


Vi blir også med til Norsk Folkemuseum på Bygdøy, der etnolog Morten Bing forteller om hvordan nordmenn brukte stuen sin før. Den kunstneriske utsmykkingen er vesentlig utført av nordnorske kunstnere. Kaféen er utført i Paroba Rosè. Møblene er trukket med norske stoffer.


Det er mye treverk i skipet, bl. Fargene er enkle og rå, det røde flyter over i det orange og brente. Kombiner fargene med alt fra naturen rundt oss, enten det er i form av inspirasjons fra mat, materialer eller bare rett og slett for sinnet vårt.


Bruk røffe mønstre på puter eller en stråtapet på veggen for en rustikk tilnærming. Noen tips til hva som kan. BiriTapet har hatt stor suksess med tapetkolleksjonen Gangar. Veggene er kledd med baderomsplater med marmormønster, og spørsmålet mitt er om det går an å sparkle og male over disse? De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem.


Ta kontakt så skaffer vi den. Borge tapet som du ikke finner her? Og husk vi har prisgaranti! Der ble de montert både i Ordførerens kontor og møterom og Bystyresalen.


Ellers kan vi nevne både Det Kongelige Norske Slott og FN-bygningen i New York City.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg