mandag 8. august 2016

Speil med lyspærer

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Lyslenker og lysslynger på nettet!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad. Speil , speil på veggen der! Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere.


Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Derfor er speilet et viktig tilbehør i hjemmet.

For eksempel ser rommet ofte større og lysere ut med et speil som har stor overflate. I nærheten av klesskapet, og i entréen er speilet både nyttig og stilig. For dekorative formål kan man henge opp speil stuen eller spisestuen, men forgylte trerammer.


Først vil jeg anbefale at du får en elektriker eller noen med god kunnskap innen elfaget til å lage dette. Et annet tips: Vil du unngå masse hull i veggen etter skruene på både speil og lys kan du montere speil og lys på en treplate ( dette viser jeg i dette innlegget). Begrepet dekker en mengde speil. Det finnes speil med lyspærer , og så finnes det speil med lyspærer rundt.


Størrelsen på speilet kan variere, og ofte kan du også justere vinkelen. Hovedformålet med et sminkespeil med lys er å gjøre det lettere å sminke seg, men det har også flere bruksområder. Et make up speil med lys kan også. Frakt koster 1per speil.


Nimi rundt speil med lys i polert krom med sandblåst detalj. Forstørrer 5X slik at man ser alle detaljer. W LED og Driver inkludert. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere.

Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Sammenlign pris med oss! Populære håndlagde speil med lyspærer rundt. Disse speilene brukes i private hjem og i forretninger.


Kommer med skruer til å henges på veggen. Kan også få med fot til alle speil hvis du vil ha det stående. On the Go( speil med ramme) kan også fås med stikkkontakt på siden.


Lyspærer kan byttes ut etter behov. Salg på utvalgte speil til desember, eller så langt lageret rekker. Vi forsikrer deg de beste og seneste produkter med den beste kvaliteten like mye som fantastiske priser, pluss store rabatter. Et moderne og lekkert speil med anti-dugg funksjon og LED lys. LED-lyset rundt kan justeres både i styrke og varme.


Vi har en rekke produkter innen baderomsbelysning som gjør ditt bad vakkert. Diameter: cmDybde: 15-cm. IP4 egnet for bad sone og 3. Har tenkt på å kjøpe et sminkespeil med lys, men jeg har begrenset med. Nesten enhver kvinne har et sminkespeil i sine vesker eller vesker som for kvinner. Det er mulig å velge en dagslys speil eller kveld belysning.


Fiks stilen foran et av våre vakre speil ! Vårt sortiment med speil er bredt og inneholder både trendy og klassiske modeller. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg