mandag 8. august 2016

Bokhylle vegg

Bokhylle vegg

Stort utvalg av bokhylle hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Bokhylle vegg

Over 4sider med kvalitet. Våre bokhyller kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Med bokhylle i hjørnet og hjørnebeslag får du utnyttet plassen maksimalt. Har du en CD-samling som du vil vise frem, da har vi CD-hylle som kan romme den gode musikken. Fest det til veggen ! Husk å feste bokhylla og andre møbler til veggen slik at de ikke velter.


Mange har veggplass nok, men finner ikke bokhyller som passer det som kanskje er ugunstige bredder og høyder. Det problemet har ikke vi. Vi kan tilpasse hyller ned til millimeteren slik at de passer perfekt til din vegg ! Du kan få bokhyller over dører, vinduer og fra gulv til tak.


Hyllene kan også henges på veggen. Bokhyller er ikke bare til oppbevaring av veloverveide or. Hylle til vegg : smart og lekker oppbevaring. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang.


Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. En enkel enhet kan gi nok oppbevaringsplass på steder med lite plass. Enheten fungerer også som utgangspunkt for en større oppbevaringsløsning hvis du skulle trenge det. Krever en takhøyde på minst 2cm. Bruk hyllene våre på en kreativ måte og forvandle den tomme plassen på veggen til et sted hvor du kan oppbevare og vise frem de tingene som betyr mest for deg.


Vårt store utvalg av materialer og farger gjør at du kan finne akkurat den hyllen som egner seg best til dine behov. En bra bokhylle skal gi deg den oppbevaringen du trenger og samtidig være et fint møbel i hjemmet ditt! Derfor har vi her på Trademax et veldig stort utvalg av bokhyller i alle farger, design, former og størrelser, for at du skal kunne finne en bokhylle som passer inn i hjemmet ditt og som kan tilpasses etter dine oppbevaringsbehov.


Bokhylle vegg

Bøkene dine sier mye om deg som person, og du kan gjøre bokreolen enda mer personlig ved å plassere bilder og pyntegjenstander på noen av hyllene - det er kun fantasien som setter grenser. Vurder også om det er en vegghylle eller en gulvbasert hylle du trenger. Selv disse kan noen ganger festes til en vegg dersom du ønsker ekstra stabilitet. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom.


Du finner små hyller til vegg. Praktiske bokhyller i lekker design Gjør barnerommet personlig med en stilren bokhylle ! God design til barnerommet blir mer og mer populært, og nå finnes det et stort utvalg bokhyller i lekker utforming. Stable barnebøkene i lekre hushyller av tre, eller gi favorittbamsen hedersplassen på en enkel metallhylle i fine farger.


Bokhylle vegg

Se vårt lekre utvalg av rimelige vegghyller. Skap den perfekte oppbevaringsløsningen for rommet ditt på en enkel måte med en hylle. Handle hyller online eller i. Gi bøkene dine hjemmet de fortjener med en av våre bokhyller eller hylleenheter. Vår nettbutikk tilbyr høy kvalitet Bokhylle Vegg til beste priser. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. En bokhylle trenger ikke bestå av firkantede kamre. Disse kamrene varierer i størrelse og form, og gir rom for andre objekter enn bare bøker. I denne loftstuen går de hjemmesnekrede bokhyllene fra skråvegg til skråvegg - fra gulvet og helt opp til mønet. De mange mulighetene som hyller, bokhyller og hyllesystem gir gjør det enkelt å finne en favoritt som passer akkurat din innredningsstil og dine oppbevaringsbehov.


Her finner du vårt utvalg av hyller til oppbevaring for ulike smaker og stiler. Skap laget under skråtak, men kontor del, tv-del, bokhyller og oppbevaring bak dørene. Laget i Eik som er olja.


A-møbler har både reoler og hyller som kan stå på gulvet eller henges på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg