tirsdag 9. august 2016

Utenpåliggende sprosser

Vindussprosser gir huset sjel. Sprosser kan Byggmakker hjelpe deg med. Finn alt du trenger av trelast. Kom innom for råd og veiledning. Stort utvalg av ytterdører. Kvalitet og lave priser.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Vi bruker sprosser for å dele glassflaten, de blir utført som gjennomgående, avtagbare eller pålimte med avstandslist mellom glassene. Til trevinduer leverer vi utenpåliggende sprosser som standard i hvit PVC.


Til vinduer med aluminiumsbekledning leverer vi også sprossene i aluminium. Utenpåliggende sprosser er meget praktiske: du kan ta dem av for enklere vindusvask. Denne sprossetypen festes på utsiden med klips, og er den type sprosse som er mest benyttet idag. Kan kombineres med bred vertikal sprosse og smal horisontal sprosse i ulike rutekombinasjoner.


Jeg anbefaler utenpåliggende sprosser som festes på utsiden av vinduet med klips, og kan enkelt tas av og på ved vask. Enhver husmor eller husfar setter stor pris på dette når vinduer skal pusses.

Løse utenpåliggende sprosser. Disse festes med klips på glasslistene, og er derfor enkle å fjerne når vinduene skal vaskes utvendig. Vimax sprosser er NESTE GENERASJON vedlikeholdsfrie sprosser. Vi har gjort sprosserammene mer fleksible ved hjelp av sterke, utenpåliggende hjørner, samt en unik måte å sette sammen rammene på. Vi får mange hyggelige tilbakemeldinger for våre unike og egenutviklede sprosser.


Vimax er Norges største leverandør av sprosser til private kunder! Våre sprosser er laget i en slagfast, lysekte og UV-bestandig vinyl. Arild Bjørge Johansen.


Vi gir deg LIVSTIDS-garanti på våre sprosser ! Fordi vi har samme leverandør av profiler nå som for år siden, er vi så trygge på kvaliteten at vi kan gi dere en slik garanti. Finnes i: 2 og mm. UTENPÅLIGGENDE KLIPS- SPROSSER. Leveres bare på tre vinduer.


Det er få begrensninger på hvilket utseende et vindu eller dør med sprosser kan ha. Plasten minimaliserer kuldebroer i energiglasset. Termisk isolerende vinduer med SWISSPACER utenpåliggende sprosser oppnår på den måten en fremragende energieffektivitet. Våre utenpåliggende og pålimte sprosser levers kun i utvendig vedlikeholdsfri aluminium.


De har samme, matte glans som tresprosser, så det er ingen merkbar synlig forskjell.

På våre pålimte sprosser kan man få innvendig tresprosser, men med aluminium på utsiden. Hvis det er ei balkongdør og et vindu som står ved siden av hverandre, tar vi hensyn til at de liggende sprossene flukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg