onsdag 10. august 2016

Kildesortering europris

Kildesortering europris

Kildesorteringsbeholdere av høyeste kvalitet i flere størrelser. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.


Praktisk og brukervennlig løsning for kildesortering i hjemmet. Består av bøtter i ulike farger, der den grønne for matavfall har. Bøttesett til kildesortering. Hver bøtte har ulik farge.


Sinkbøtte europris – Lufting mellom isolasjon og … Med Intras EKKOkildesortering kan avfallshåndteringen gjøres svært enkelt og praktisk. Europris har et godt utvalg når det gjelder avfallbeholdere. Sjå her for produkt frå Europris. Utvalget kan variere fra butikk til butikk.


Kildesortering europris

Gjør kildesortering enklere med riktig utstyr. Vi har kildesorteringssytemer, beholdere og bokser så det blir lettere for deg å være miljøvennlig. På IKEA har vi avfallsbøtter til kildesortering som passer perfekt inn i METOD kjøkken. Ved å ha en kildesorteringsstasjon hjemme blir jobben enklere. Trenger du gode, praktiske løsninger for kildesortering hjemme?


Her gir vi deg noen tips. Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan bruke. Du får kjøpt de i butikk eller på nett. Tre kasser av 1 resirkulert PP-vev med håndtak, for enklere kildesortering hjemme eller på kontoret.


Kildesortering europris

Kan brukes hver for seg eller settes sammen med borrelås. Kassene kan vaskes og er enkle å ta med til søppelstasjonen for tømming. En enklere hverdag med Europris. Vi har praktiske og enkle løsninger på dine hverdagsproblemer!


Sliter du med at barna drar med seg våt snø og skitt inn i gangen når de har lekt ute? Eller er dere kanskje plaget med insekter og fluer innendørs? Se utvalget og kjøp på nett i dag!


Dunker og beholdere til kildesortering , søppelsekker og stativ, pedalbøtter og papirkurver - her finner du det du trenger til å sortere avfallet, før du tar det med til miljøstasjonen. Visste du forresten at vi har utviklet biologisk nedbrytbare avfallsposer? Disse og mange andre produkter er deler av den bærekraftige satsingen vår. NORDISKA PLAST KILDESORTERINGSSETT Praktisk kildesorteringssett med 1stk bøtte 7L for matavfall og 2stk bøtter 12L for restavfall.


Lokk, veggfeste og 3stk håndtak. Samtidig sikrer man at de tingene som er farlig for miljøet blir håndtert på en forsvarlig måte. Produktene er tilpasset hver enkelt kundes behov. I tillegg sparer man mye energi og ressurser ved å kildesortere. Mens noen kommuner ikke har kildesortering av husholdningsvfall i det hele tatt - men overlater til beboerne å aktivt oppsøke miljøstasjoner for kildesortering , har andre kommuner full sortering i både matavfall, restavfall, papp og papir, farlig avfall mm.


Kildesortering europris

Dette skapet er beregnet på kontorlandskap, men er like godt egnet til kildesortering av batterier, papir, glass og hermetikk hjemme. Skapet er hvitt, med plass til to eller fire oppbevaringsenheter. Bestillingsvare, ta kontakt med Finn Clausen Arkivsystemer for leveringstid. Kravet til kildesortering krever gode løsninger for avfallssortering i hjemmet.


Nibu AS har løsninger for god plassutnyttelse, enkel bruk og installasjon. Uansett om du vil sortere avfall eller noe helt annet, hjelper dette settet deg med å holde orden. Settet består av to beholdere på liter, én beholder på 7. Stort utvalg av innen kildesortering hos AJ produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg