tirsdag 23. august 2016

Moderne kjøling

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vårt rikholdige lager dekker de fleste produkter for. Har du problemer med påloggingen? Det er også mulig å sende en e-post til.


Man kan også benytte søkefeltet til å søke frem spesifike varenummer eller søke på teksten til varen.

Hvis du skulle være usikker på om du har funnet riktig vare til ditt bruk, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon i vår ordinære åpningstid. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Tusen takk for flott f-gass kurs i dag! Avgiften øker med til kr.


COekvivalenter (GWP tonn). Selskapet er en ledende norsk kuldegrossist som i over år har levert varer til norske kuldeentrepenører og produsenter av kjøleteknisk utstyr. Vi installerer ventilasjons- og klimaanlegg i alle typer bygg.


Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.

Ta kontakt i dag for å sikre deg eller en kollega plass på kurset. Les mer i linken nedenfor. Bygget inneholder lager, parkeringskjeller, butikk, kantine, kontorer og verksted. Ditt søk på moderne kjøling ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Som gründer blir jeg (av Innovasjon Norge og andre) fortalt at det eneste som betyr noe er å vokse og. Eksperter på klima­ kjøling og varme­gjenvinning for større bygg. Midt-Norges ledende kulde­entreprenør.


Tiltakshaver: Fabritius Prosjekt AS. Medarbeider på prosjektering og gjennomføring. Trondheim har ansatte. Selskapet har solide tradisjoner innen bransjen og er kjent for bredt varespekter og hyggelig miljø. Ved å velge riktig kjølesystem for ditt behov samt opprettholde et godt vedlikehol får du et kjølesystem som er energieffektivt og holder temperaturen stabil, uavhengig av ytre omstendigheter.


Kommunalsjef Helse Og Velfer Frydenbø Industri As Avd. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Vi er lokalisert i Brobekkveien på Fabritius Næringsområde i industribygg hvor vi har moderne , tidsmessige og romslige lokaler. Oslo Søker Motormekanier.


Vi har her mer enn 500mmed verkste lager og kontorer.

Vi er nå ansatte med god og variert kompetanse fordelt på ingeniører og kuldeteknikkere med fagbrev. Alder er fordelt mellom og 68år. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Moderne Kjøling.


Spar penger med NAFs medlemsfordeler langs veien! Så bra var dette nye moderne skapet til kjøling , at brosjyren annonserer med Se det = Prøv det = Kjøp det. Iseboxen – et moderne kjølerom på vei. KELF´s fagsamling på Kielfergen 19.


Prøveriggene er tilpasset prøven for sertifikat i kategori men det vil også bli tilbudt eksamensdager i øvrige kategorier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg