tirsdag 23. august 2016

Hammershøi vase hvit

Hammershøi vase hvit

Design til rett pris! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Den vakre vasen har en inspirerende historie. Med det harmoniske og stilrene formspråket fremhever vasen på vakkert vis årstidens friske blomster og greiner.


Sett den nydelige hvite designvasen i vinduskarmen, på middagsbordet eller i entreen og fyll den med årstidens blomster og greiner. Kähler hammershøi vase 15cm indigo. Vanlig pris: kr 3400. Special Price kr 2965. Dette er den største størrelsen i hvitt som har en høyde på cm.


Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? La vasen være midtpunktet på middagsbordet, og pynt den med friske blomster. Bli den første som omtaler dette. Du kan også kombinere den med andre produkter fra serien. Les tester og omtaler før du kjøper. Hammershøi Vase hvit 12.


Hammershøi vase hvit

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vasen er tilvirket i hvit porselen. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie.


En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. La vasen stå alene som et unikt designstatement eller la den inngå i et elegant designtableau. Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Sammenlign tilbud på Dekorasjoner Hvit hammershøi i kategorien Dekorasjoner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dekorasjoner ved hjelp av vår tjeneste.


Hammershøi vase hvit

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Norges største utvalg av design for ditt hjem. De vakre rillene kjennetegner serien som gir et enkelt, moderne og stilrent uttrykk.


Hvit høy vase som er dekorativ selv uten blomster. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke!


Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging. Perfekt som innredningsdekorasjon. Bidrar til en hjemmekoselig atmosfære. Passer til all innredning. Bruk de tre søte miniatyrvasene som pynt i et vakkert tablå eller på bordet, fylt med hagens små blomster og friske greiner.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vase eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg