onsdag 17. august 2016

Glassplate på mål

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Vi leverer og monterer de fleste typer glass og glassplater til interiør både til private hjem til proff markedet, som for eksempel: glass over kjøkkenbenk, glasshyller, glassmonter, glassplate under ovn, glassdører, glassvegger, speil og veggspeil. Trenger du en glassplate til andre formål skreddersyr vi speil, glass og glassplater på mål ! Alle våre glasstyper.


Bestilte glass på mål kan ikke returneres. Tegningene fra kjøper blir brukt som grunnlag for bestilling.

Metalco tar ikke ansvar for feilbestilling ved feil på tegning. Vi har et stort utvalg av vindusglass på spesialmål. Alt fra energispareglass, solbeskyttende glass, støydempende glass og personsikkerhetsglass.


Glassplater på mål : som f. Gir avstand på 2cm fra vegg. Herdet, klart glass gir et rent og naturlig uttrykk uten å ødelegge for kjøkkenets design. Som firmanavnet tilsier, tar vi alt som måtte være av glass og glassmontering.


Vi bestreber oss for å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger som vil kunne komme våre kunder til gode.

Vi prøver og ha fornuftige priser til enhver tid og synes det er stas hvis du som kunde bruker oss flere ganger. Vi har et sterk fokus på kvalitet i alle led og jobber kontinuerlig for at våre kunder alltid skal være fornøyd når de benytter seg av vår kompetanse, produkter og tjeneste. Den dagen du er lei det mønstrede tapetet, kan veggen bak glasset males, nytapetseres eller kles med fototapet med egne bilder. Fås i flere tykkelser og farger.


Gjennomsiktig plate i plast. Vi kutter plastplater på dine mål. Er det noen steder i Bergen eller på nettet der man kan kjøpe slike glassplater med nøyaktige mål ? Eventuelt få en større glassplate kuttet til.


Vi arbeider med vanlig glass, isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål , glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe. Vi valgte herdet glass med trykk på glassets bakside. Var litt usikker på om maling på vegg med glass montert foran forblir pent over en viss tid. Det er mye å spare på ved å kun skifte glasset og ikke rammen. Praktisk informasjon.


Send oss ca mål og eventuelle. Vi kjøpte glassplate til å ha under vedovn på Obs bygg i fjord høst. De hadde mange størrelser, og greie priser, vi betalte rundt 50- for vår plate, den er.


Dersom du velger en glassplate som går langs hele kjøkkenveggen er dette dyrere enn fliser, men veldig holdbart. Med riktig glass kan du også sette ditt eget preg på kjøkkenet.

Noen velger glass med farge i, som står til resten av kjøkkenet. Platene på gulvet har jeg festet med plakatgummi, slik at de ikke skal skli, men det er fremdeles mulig å fjerne de og vaske gulvet. Platene på vegg bruker jeg som whiteboard der jeg skriver huskelister osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg