tirsdag 16. august 2016

Iris feiebrett

Iris feiebrett

Finn laveste nettpris her. Välkommen till iris hantverk. För att se vad ni handlat är det bara att klicka på kundkorgen. Den håndlagde feiebørsten finnes i to varianter.


Varianten med en myk børste passer bra til innendørsrengjøring, mens den litt mer robuste, harde børsten passer til grovere underlag, for eksempel på verandaen eller kjellergulvet. Viser til (av produkter) Kontakt oss. Aluminium skaft med soft rubber håndtak og stål plate på brettet.


Iris Hantverk børster, koster, skrubber. Hold trappen ren med en klassisk piassavakost. Det samme i entréen og kjøkkenet, lynrask rengjøring med kost og brett – et bra supplement til støvsugeren, så slipper du dra den frem for hver minste smule eller sandkorn. Vi har en hel del å velge mellom når du er på jakt etter feiekoster, feiebrett , praktiske feiesett og lignende.


Børstene lages for hånd av synshemmede håndverkere, og med samme teknikk og tradisjon som har blitt brukt i over 1år. Våra fina produkter för köket förgyller den gråaste vardag. Handgjorda borstar i naturmaterial för disk, matlagning och bakning. Disktrasor i lin och bomull som.


Sammenlign priser på IRIS -produkter og handle der det er billigst! Innser at feiebrett hadde vært utrolig praktisk nå som baby spiser selv. Synshemmede håndtverkere lager hver børste for hånd.


Iris feiebrett

I samarbeid med mennesker med ulike synsskader, produserer de dermed håndlagde produkter. Dette feiebrettet er intet unntak, og hvem kan vel ikke elske det? Et fint og praktisk sett fra Iris. Når du ikke bruker kosten kan du henge opp den sammen med feiebrettet i hullene. Kan brukes både inne og ute.


Designforevig er kjeden med landets beste utvalg av serviser, interiør og design til hjemmet! Saks - messingfarga - monograph. Bloomingville pledd brunt.


Denne knaggrekken passer fint i kjøkken til kjøkkenhåndklær, i gangen eller på badet. Avstanden mellom knaggene gjør at du kan kombinere flere sammen uten å få synlig skjøte. Feiebrett i svart metall. Knopphängare i björk med knoppar.


Passar i kök, hall och badrum. Avståndet mellan knopparna är det samma som avståndet som blir mellan knopparna när flera knoppbrädor sätts samman vilket gör att den kan byggas på till önskad längd. Kilde: Iris hantverk.


Vanlig pris 76kr Salgspris 76kr Salg. If You Care, bakepapir 24. Oversikt med kampanjer, priser og tilbud på Iris produkter. Oversikten inneholder ialt varer med relasjon til Iris. Kraftig kost til feiing av.


Halvlangt feiebrett i lakkert metall, med gummilist. Kombinasjonskost med stive børster foran som løsner smuss, myke børster bak feier. Her finner du produkter av høy kvalitet og funksjonalitet til ditt kjøkken, bad og hage fra Iris.


FEIEBRETT MED LANGT SKAFT. Hei Beate - jeg forstår deg veldig godt :-) Jeg har ennå ikke funnet noen som selger det her i Danmark, men hvis jeg gjør så kjøper jeg det uten å blunke ;-) Ha. Sett med smulebørste og et lite feiebrett til å koste opp smuler og rusk på bord og benk.


Laget av oljet bøk, børsten har bust av hestehår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg