fredag 5. august 2016

Forestia veggplater pris

Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Vi gjør oppmerksom på at våre tapetserte veggplater ikke leveres med mønsterrapportering.

Til Walls4You finnes det også kombilister som tapes enkelt i enten innvendig eller utvendig hjørne. Forestia Ferdigvegg finnes i flere forskjellige dekorer. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Det er grunningsfolie på platens for- og bakside.


Det finnes et bredt utvalg dekorer å velge mellom. Med disse veggplatene trenger man ikke tenke på sparkling, pussing og tapetsering. Dette for å øke stabiliteten i platen.

Det er en rustikk dekor som kan egne seg i mange sammenhenger. Hva med en røff vegg i en butikk, på kjøkkenet eller gangen. Man trenger ikke å sparkle og pusse og man unngår dermed pussestøv.


Walls2Paint er veggplater som er ferdig grunnet og tapetsert, beregnet for maling og tapetsering. Veggplatene har også god skrufasthet. Sponplate klar for maling eller tapetsering. Du trenger ikke sparkle og pusse og sparer med det mye tid.


Den pålagte tapeten er spesielt godt egnet for maling, men kan også fint tapetseres med din favoritttapet. Viktig å huske at Walls2Pain. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Ferdig grunnet og tapetsert sponplate til vegg. Platene egner seg godt til både. Emballert for mindre risiko for transportskader i overflaten.


Og få din lokale byggmakkers lagerstatus, priser og åpningstider. Finnes i mange dekorer.

Her i dekoren 0hvit mur. Les tester og omtaler før du kjøper. Walls2Paint veggplate er dekket med en tapet som egner seg godt til maling, eller ytterligere tapetsering. Med tette skjøter får du også en fin slett vegg.


Benkeplater, hobbyplater, takplater og veggplater. Stein Finér, også kjent som stone veneer, er tynne plater som ligner fliser i storformat laget av ekte skifer. Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon.


Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg