mandag 15. august 2016

Dixie skinnveske

Kjøp flotte skinnvesker til menn. Reguler-justerbar reim. Dixie skinnveske Aust i walnut. Sort fôr, en lomme på innsiden som har glidelås har glidelås. Walnut er en lekker nøttefarge.


Den består av ett stort rom innvendig, samt en glidelåslomme og to stikklommer.

Romslig lomme på forsiden med klaff og lås. De er nok mest kjent for sine flotte vesker, men har mye mer å by på enn vesker. Her er like mye fokus på det lekre uttrykket som det tidløse. Køb modetøj til kvinder online. Uni Micro Web AS er leverandør av nettbutikkløsninger og hjemmesideløsninger.


Med en skinnveske får du kvalitet, funksjonalitet og stil i ett! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Den har ett stort rom innvendig, to stikklommer og en.

Vesken er i 1 skinn. Bagorama har butikker over hele. På Boozt finner du over 4merker. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Enten du ønsker å investere i en klassisk, sort skinnveske som passer til alle antrekk, eller en knallfarget skulderveske med lekre detaljer,. Designer Karianne Sæther står bak veskemerket MOO. Her i nettbutikken har hun alt fra små og store skinnvesker, skinnsekker, toalettmapper i skinn, m. Prøv FINN levert, fra kr 75.


Jeg har da prestert å søle MASSE iste i skinnveska mi - jeg vet det Det er rødt silkefor inni og skinnet er svart. Hvordan i huleste skal jeg få vesken ren? Burned tan dixie storslet skinnveske brun dame,billige dixie vesker,avansert. Move your mouse over image or click to enlarge.


En funksjonell skinnveske med fine stilrene detaljer. Fri frakt og rask levering. Finn dine vesker, bags og håndvesker hos Morris!


Vi har et bredt sortiment i alt fra toalettmapper og pc vesker, til clutcher og rumpetasker.

Les tester og omtaler før du kjøper. Så anvendelig og myk i skinnet. Re:Designed by DIXIE er en romslig hverdagsveske med plass til det du trenger. Dekorative sømmer på fronten av vesken. Justerbar og avtagbar rem.


Denne flotte vesken samt andre produkter fra DIXIE kan du kjøpe i butikken vår i Treungen eller i vår nettbutikk. Molly er en favoritt og kommer i flere farger. Skinnvesken er håndvokset og slitesterk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg