tirsdag 9. august 2016

Ideer til hagen

Reserver ditt Hotell i Hagen online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Wir machen Ihre Abgasuntersuchung. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


U-Filiale schnell in Ihrer Nähe finden!

Mit der Abgasuntersuchung bei A. U wird Ihr Fahrzeug nicht zum Luftverschmutzer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Med håp om vakkert vær og tropenetter, lever vi nordmenn gjerne livet utendørs i hagen eller på terrassen hele sommeren.


Nå flytter vi ut, dere! Jo flere soner du klarer å skape, dess lettere er det å få flere til å trives i hagen samtidig. Her får du noen inspirerende og smarte ideer til uteplassen.


Dedikerte voksensoner og barnesoner er en god idé – i tillegg til et sted hvor hele familien kan være sammen.

Her er flotte ideer til å fornye uteplassen! Klappstoler gjør det lett å flytte seg etter sol – eller skygge. Her kommer noen tips jeg har samlet, til hvordan du kan lage en rustikk hage. Ikke alle ønsker skreddersøm og rette kanter.


Skifer er et materiale som gir et mykt og rustikk uttrykk. Det kan kombineres med mange andre materialer. Men både før og etter dette, har vi brukt masse av tid på å reise rund forbi i barnehager og private hager for å lage pileinstalasjoner til små og store. Vi dyrker mange forskjellige sorter pil hos oss.


Noen bruker vi kun til kurvefletting, andre kun til levende pil. Det var helt ubeskrivelig å vokse opp i denne hagen , spise solmodne jordbær fra den lille åkeren, gule plommer rett fra treet, nykokte små poteter med smør på, og se på når hun tok inn Georgine-knollene til oppbevaring om høsten. Hvis hagen din inneholder mye bakker, kan det begrense hvor mye plass du har til å plante hager eller blomsterbed. Du kan løse dette problemet ved å lage en terrasse.


En terrasse er et flatt område skåret inn i en åsside, ofte brukt til å gi en visuell overgang mellom en bygning og de naturlige omgivelsene. Men jeg har samlet ideer i lang tid. Her mysser det av ideer og inspirasjon, det er helt vilt, sier Schjøll.


Les mer her: Herskapelig i. Blomster-Finn, og han lot seg begeistre av mangfoldet hos de over 2utstillerne.

Brett opp ermene og la fantasien få fritt spillerom! Gi gamle bruktfunn en makeover, og invitér venner på sommerpiknik i hagen. Har du allerede en hage skur?


Dagene da hagen kaste bare ble brukt som et verktøyskur er langt borte. Med en stilfull innredning som passer til din smak, vil du i lang tid huske den ene eller den andre festen du feiret i eller foran hagen , eller bruk hageskallen som et koselig gjemmested. DIY ideer - Ideer som du dekorere hagen til sommeren. Du vil kanskje også uttrykke din indre glede med en ny dekorasjon?


Det virker for oss at dekorasjonen i utendørsområdet berøver litt mer tid enn dette hjemmet. Flette hardføre planter mellom steinblokker. De store steiner eller steinblokker vil bidra til å beholde fuktighet for planter og langsom erosjon av lia. Ovennevnte bassenget er økonomisk, i motsetning til en inground basseng. Det er også enklere å installere.


Ovenstående trebasseng er veldig elegant. Det vil tiltrekke oppmerksomheten til gjestene i hagen. Malet gammel puteboks blir til et koselig sittegruppe på verandaen med utsikt over hagen. Hemmeligheten til å lage en uvanlig hage er å bruke alt du har på hånden. Den gamle trappen ved gjerdet kan tjene som en multi-level henger for planter i hengende potter.


Birdcages og colander kan fylles med blomster og henges på grener av et tre. Den har akkurat den samme, stramme stilen som hovedhuset. Legg merke til hvordan det glattskurte berget er fullstendig bevart og den oppsiktsvekkende garasjen til høyre.


Skråningen ble terrasse og basseng. Bassenget (under) med de tilhørende uteområder ligger føyd inn terrenget i den bratte bakken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg