onsdag 17. august 2016

Kalkhvit beis

Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.


Kalkhvit beis

Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering. Beis , voks, lasur og lakk er andre metoder for å lysne panelet hvis du ikke vil male det.


Lakk legger seg som en hinne på toppen av treverket. Jo flere strøk, desto hvitere blir fargen. Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like tydelige som på malte flater. Kalkhvit i tak og farge Morgenlød på vegg. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Kalkhvit beis

Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke.


Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Inspirasjon hytte- beis og malte flater. En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet.


Kalkhvit beis

Veggplaten Deco Nature med finish i kalkhvit beis. DECO NATURE: Dette er en helt ny type furupanel i plateform. Altså et ekte furupanel som settes opp rekordraskt – og det lukter til og med furu av den.


En glødende brun beis med dempede røde og brune toner. Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”. Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et.


En kan velge blant ulike. Det betyr lite svinn og. Jeg ønsker å male en kontrastvegg på to av soverommene i en blåfarge som passer til Skyggeblå (garderobeskapene) og som passer til beisen som vil være på de øvrige veggene. Vi skal også beise panelveggen. Veggen ble behandlet med kalkhvit (beis.litt usikker her) for år siden.


Som man skjønner – ideene, diskusjonene og forberedelsene har vært viktige. Og ikke minst at resultatene ofte kommer underveis etter en hel del prøving, spesielt med fargene – hvordan de oppfører seg på de forskjellige underlag. Hva de var helt enige om var det skulle benyttes mye beis , også innendørs. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Dette innlegget er basert på et utdrag fra en artikkel i HYTTELIV hvor Nina, vår eminente fargedesigner, lagde forslag til fargepaletter til hytta. Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil.


Prøv den på PC eller større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg