mandag 22. august 2016

Alfabetisering oppgaver

Alfabetisering oppgaver

Noe som ikke fungerer? Send oss gjerne en tilbakemelding. Oppgaver på tre nivåer for deg som kan lese. Ordlister, bilder og lyd. Bruk sammen med læreverket Norsk start 1-4.


Alfabetisering oppgaver

Gruppa er et diskusjons- og delingsforum hvor lærerne kan dele metoder og tips, eller stille spørsmål til kolleger. Hva er korrekt bruk av mellomnavn og etternavn når journalister og andre omtaler personer? Her kan du dele metoder og tips, eller stille spørsmål til kolleger. Målet med gruppa er å legge til rette for dialog om fagfeltet.


Hver del tar for seg ulike aspekter ved undervisningen i alfabetisering og innholdet i læreverket. Samtalebilder og ordbilder. Hovedtegningen til hver bokstav i Ord tekstbok finner du igjen her som separate samtalebilder. Ved siden av hovedtegningene i Ord tekstbok er det satt opp seks eller ni lyttebilder. Måling og enheter, og særlig omgjøring mellom enheter, er et emne elevene ofte sliter med.


Ved å jobbe med 3-slike oppgaver hver uke over en lengre periode, har vi et håp om at dette til slutt vil feste seg hos elevene. Så godt som alle lister med tekst med en unik separator kan bli alfabetisert eller rangert. Tallinjer og alfabetet. På elevnettstedet er det varierte interaktive oppgaver som supplerer oppgavene i bøkene.


Det er lyd på alle instruksjoner. Alfabetisering Sorter ordene i alfabetisk rekkefølge. Elevene kan også lytte til en egen ordbank og alfabetet med lyd.


Lærerressurser på nett I lærerressursen er alle samtalebildene fra tekstboka slik at de kan brukes i. Jeg legger ut undervisningsopplegg på nett både for å dele det med andre lærere i dette lille lan men også for å systematisere det jeg lager for meg selv. Du må logge inn dersom du ønsker å få lagret rekordene dine. Om nødvendig må du registrere deg først. Norsk standard for alfabetisering (pdf av første sider her) sier at bindestreker, apostrofer o. Tekst og oppgaver til mange dagligdagse emner. Still klokka og lytt til klokkeslettet.


Lær ord ved å se på bilder, lytte, lese og skrive. Kjøpere av trykt lærerveiledning får kun tilgang til fellesstoffet. X Bokstavbok Lesebok 1A Lesebok 1B Lese- og skrivebok D-bøkene krever innlogging. Dersom du ikke har tilgang, ta kontakt med oss:. Igjen handler det om å vise pedagogisk skjønn, være bevisst egne valg og kunne forklare dem.


Alfabetisering oppgaver

Du finner også oppgaver om ordklasser, synonymer, alfabetisering , bokstaver til ord og de fire store (forfatterne). Lokus 1Aschehoug forlag sine hjemmesider til sine pedagogiske verk. Du kan gjøre oppgaver knyttet til læreverket Zeppelin. Mange brukere opplever dessverre feil med Feidepålogging.


Dette skyldes endringer i Feidekatalogen hos skoleeier, og må løses hos ansvarlig i kommune eller fylke. Cappelen Damm AlfabetØya.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg