tirsdag 23. august 2016

Våtromsmaling bad

Når man benytter våtromsmaling , er det svært viktig å følge føringer fra produsenten. Pass også på at produktene du bruker er kompatible med hverandre, sier Lomundal. La deg inspirere av bildene nedenfor og se hvor fint du kan få det på ditt bad. Velger du maling til bad finnes det et hav av muligheter, og ikke minst lekre fargekombinasjoner som skaper ditt helt unike baderom.


Våtromsmaling bad

Trenger du forandring, maler du over på et blunk! Malingen kan brekkes i mange farger. Våtromssystemet, som består av tapet, grunning og maling, er klassifisert som vanntett (i Sverige). Det åpner for bruk der vann har direkte kontakt med veggen.


Løsningen anbefales til alle typer vegger: puss, betong, gipsplater. Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk og følge fargetrender på en helt annen måte. I tørre soner går det utmerket å male inne på bad med vanlig interiørmaling. I våtsone, altså det området som utsettes for direkte vannsprut, bør det imidlertid være produkter som tåler fukt, forteller Per Lund Nilsen ved teknisk service i Scanox til Ifi. Ser at det står i kombinasjon med våtromsvev og våtromsgrunning.


Våtromsmaling bad

Håpet å klare meg med bare en par strøk våtromsmaling. Er det hvit farge på denne? Med våtromsmaling får du helt vanntette og slitesterke flater i vannutsatte rom. Piff opp badet med en ny farge og noen fine interiørartikler. Få inspirasjon: vakre malte bad ! Trendy baderom – til enhver tid!


Baderomstrenden er i ferd med å snu. Slik får du et fantastisk fint bad med enkle grep! Maler du veggene på bladet med mørk blå, matt våtromsmaling , vil det fremstå som eksklusivt,. Kan man ha våtromsmaling rett på gips eller må man ha tapet i tillegg?


Våtromsmaling bad

Eller gips-membran- våtromsmaling ? Skal ha kabinett for dusjing. I dusjhjørnet mitt har jeg malt over våtromstapeten, og malinga sitter ennå. I taket er det nok ikke så nøye. Våtromsmaling har vel sopphemmende tilsetninger etc. Når det gjelder bruk av våtromsmaling på gipsplater, fremholder Grimsrud at disse har stor valgfrihet i farger, men de har lavere holdbarhet enn fliser, blant annet er de mindre robuste når det gjelder slagskader.


De malte platene er imidlertid enklere å fornye, og de gir vanntette overflater. De er også lette å holde rene. Vi har lest en del om våtromsmaling og glassfiberstrie, men lurer på om det går å få et enda slettere resultat, kanskje med armeringsduk? Halvmatt hvit kvalitetsmaling med høy dekkevne. Vi skal ha Litexplater bak uansett.


Våtromsmaling bad

Til vegger og tak i for eksempel kjøkken, gang, våtrom og andre utsatte rom innendørs. Tidligere ble bad med tapet ofte brukt vannfast spon, dette kan ikke flis festes på pga. Hvis det ender med å legge flis i disse tilfellene må gammel platevegg ned og ny opp.


Da må godkjent snekker, eller gulvlegger gjøre jobben fordi veggen blir brutt i forsegling og nye forskrifter godtar ikke dette. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Et fint baderom må ikke bestå av fliser og steinmaterialer. Med ny farge kan baderommet forandres til et herlig hjemmespa og bli en avkoblende oase å. Vakker, silkematt og fuktbestandig maling til bad og våtrom.


De fleste malingsprodusenter har egne våtromssytemer utviklet for å møte krav til vanntetthet og miljø i våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg