onsdag 24. august 2016

Doktor mcstuffins dukke

Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Barbie, Baby Born, Bratz mm. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Dukken kan si åtte forskjellige fraser og synge når barnet gir den et lett trykk på magen. Doctor McStuffins har på seg en hvit legefrakk med stetoskop rundt halsen og et par prikkete leggings med matchende sko. Dukken kan gå på ordentlig, og både dukken og doktorvognen spiller av fraser og sanger fra serien. Doktorvognen har forskjellige legeinstrumenter, og gående dukke og Lambi-figur medfølger.


Gjennom utrolig populære Disney og oss på Lekmer. Du kan finne både Dr McStuffins dukke og doktor McStuffins doktorveske blant produktsortimentet. Doktor McStuffins leker består av et bredt utvalg å bla i. Hun passer på bamser og leker på sin veterinærklinikk med hjelp av sine venner.


Doc McStuffins Syngende Dukke cm. Hør henne fortelle de velkjente linjene fra showet, eller lytt når hun synger låten Nå skal du kontrolleres. Doktor -dukken begynner å gå når sirenen på doktorbilen lyser opp. Doktorbilen kommer med uttrykk og synger sanger fra serien.


Med god hjelp av lekene Lambie, Hallie og Stuffy er det få ting som ikke kan fikses på legekontoret til McStuffin. Sofie den første dukke med engelsk lyd kr. Legg til sammenlikning.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se vårt store utvalg. Kjøp Doktor mcstuffins doktorbil på Kelkoo.


En av Disney juniors nyere karakterer som har blitt svært populær hos yngre jenter er Dr. Sammenlign tilbud på Doktor mcstuffins doktorbil i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Leker ved hjelp av vår tjeneste. Vi har også en mengde andre varer som caps, piercing, klokker, morrosaker. Doc mcstuffins dukke SPAR penge ved at sammenligne priser på modeller Læs anmeldelser og eksperttest - Gør den bedste handel nu hos PriceRunner!


Doktor mcstuffins dukke

Hun tar seg av alle bamser og leker på sin dyreklinikk med hjelp fra vennene hennes. Hør at hun sier de kjente uttrykkene fra serien, eller hør at hun synger sangen Time for Your Check Up. I de ulike episodene er det ulike vansker som tas opp, både fysiske og psykiske. Episodene har en tydelig moral.


When Stuffy wants to join the First Responders after seeing them save the day, Doc suggests they. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har. Inviter til bursdagsfest og dekk på med tallerkener, kopper og servietter som matcher duken.


Hos thefairytalecompany. Bursdagens høydepunkt er så klart bursdagskake! Her finder du et stort udvalg af populære dukker, der er sjove for børn i alle aldre. DOKTOR MCSTUFFINS tannlege. I vores sortiment finder du også dukker med motiv af barnets favoritkarakterer.


Dukken kan gå rigtigt, og både dukken og doktorvognen afspiller sætninger og sange fra serien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg