fredag 26. august 2016

Egget stol til salgs

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


La livet ditt innrede stua.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Som en populær stol har den blitt kopiert mye – noen er litt mer a utentiske enn andre. Hvis du vil kjøpe den i originaldesign til full pris bør du holde deg til danske møbelkjeder der du kan fysisk gå inn og kjøpe den. Eller velg den klassisk og elegant! Dette er ikke bare en stol - men en skulptur i rommet!


Designet i ‘, men har aldri gått av moten. I originalfargen fra lanseringen på SAS Royal hotell i København. Kjøpt ny på Haukaas møbler og interiør.

Pent brukt og fremstår nærmest som ny. Puter til Wegner CHstol. Du finner også brukte designklassikere til salgs på utenlandske nettsider, hvis du gjør et enkelt søk på vintage design.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Arne Jacobsen design, stoler. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Han tegnet moderne møbler som uten tvil er blitt førende klassikere, slik som Barcelona- stolen.


Mies van der Rohe og produsert av Knoll. Med en lenestol fra Bohus vil du alltid finne igjen hvilepulsen. Velg blant ulike fasonger og materialer, for optimal komfort.


Hvilke stoler liker du best? Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.

Laveste Pris i Norske NettButikker? Her ble stolen benyttet i hotellets lobby og gjesterom. COM er akkurat nå ca. Spesifikasjoner stol. Stolen til høyre er den originale, produsert.


Og på den lista blir den stående også, fordi stolen i billigste trekk, koster 35. Men kompromisser du på navn og linjer, får du stoler som man kan si er inspirerte av Jacobsen. Hos IKEA finner du et bredt utvalg av lenestoler, hvilestoler og sjeselonger i forskjellige materialer.


Se alle lenestolene og sjeselongene våre på IKEA. Eames er langt unna originalen, som gjerne starter på en pris fra 45.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg