fredag 12. august 2016

Funkis tilbygg

Betegnelsen funksjonalisme (populære funkis ) som navn på en retning innen moderne arkitektur brukes hovedsakelig i Skandinavia. I engelsk og andre europeiske språk brukes mest betegnelser som moderen architecture, modernism eller international style. Funkishus og ferdighus. Vi levering byggesett av arkitekttegnet moderne hus og hytter til fast pris. Se våre huskatalog på nettside.


Funkis tilbygg

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi skal i gang med ett tilbygg på 36kvm over to etg med flatt tak, mot ett tradisjonelt hus. Har fått dette arkitekttegnet, så dette er klart, men har ett par usikkerhetsmomenter. Etter endel diskusjoner frem og tilbake med flere entreprenører har jeg blitt litt i tvil angående byggemåte på kjeller.


Morsomt med tips og idéer når man står midt i en fase hvor man skal gjøre endel valg. Men jeg er usikker på om jeg synes det er pent at et tilbygg skiller seg mye fra stilen til det eksisterende huset. Noen hevder at et lite tilbygg kan tilpasses med det eksisterende huset, mens et stort tilbygg bør få sitt eget uttrykk. Moderne tilbygg til gammel enebolig kvm tilbygg rommer alt familien trenger Det moderne tilbygget er bare kvadratmeter.


Utrolig nok inneholder det både stue, kjøkken, sykkelbod og to terrasser. TILBYGG UNDER m2: De nye byggereglene fra 1. Da Tale og Jørn ventet barn nummer tre, fikk de tegnet og satt opp et tilbygg for å få et soverom til. Tomansboligen fra 50-tallet ble fornyet med et nytt tilbygg som bryter med resten av byggestilen.


Kjøkkenet er flyttet til den nye delen av huset, og har fått vinduer mellom overskap og underskap for å få inn enda mer lys. Det er viktig å tenke på at et hus skal tåle utbyggingen estetisk, funksjonelt og konstruktivt. Og jeg synes et tilbygg bør ha mindre volum enn den eksisterende boligen, ellers kan det fort bli for dominerende, sier han.


Funkis tilbygg

Med hjelp fra Kålås Bygg fikk Bjørn bygget tilbygg i funkisstil til sin tradisjonelle hytte. Les om hvordan det ble og hvorfor han er fornøyd her. Men han tror nok også funkis er et moteord. Det viktigste er å få folk på visning, og da kan funkis fungere som et godt signalord.


Når man søker på Finn. Bare tre av dem var bygget i funksjonalismens tidsalder. Eksempel: Ved meter lengde benyttes stk startpakke og stykk tilbygg. Uansett om du skal bygge nytt eller pusse opp, skifte kledning på hele huset eller kun sette opp en enkel vegg med panel, bygge et. Fra ferdighusprodusentene brukes også ferdigbetong, her får man rette vegger og tak uten bruk av lister.


Les mer om våre funkishus, funkisboliger og andre moderne ferdighus her! Bestill vår nye huskatalog i dag. Det er mange regler å sette seg inn hvis du skal bygge hytte, ikke bare når det gjelder tilbygg. Planlegg tilbygg på hytta.


Hvis du ikke gjør ting korrekt, kan du ende opp med å måtte rive det du har bygget. Sørg derfor for å sette deg godt inn i reglene for tilbygg til hytte før du setter i gang med hammer og spiker. Som gjør det selv-er, vil det oftest være enklest og raskest å bygge tilbygget ditt i tre. Bygger du i stedet et tilbygg i mur, vil du kanskje få et mer solid tilbygg , som dog tar lenger tid å lage enn et tilbygg i tre. Et tilbygg i mur vil også skille seg fra de fleste hus i Norge, som er laget av tre.


Funkis tilbygg

Tilbygg må ikke forveksles med påbygg. Et påbygg, der man bygger i høyden, krever byggesøknad med ansvarsretter, men dette er ikke alltid tilfellet med et tilbygg. Byggesøknad for tilbygg – unntatt søknadsplikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg