torsdag 2. mai 2019

Tavle wallstickers

Dekorer billig i hjemmet ditt med Wallstickerland. Kjøp dine wallstickers online her. Vi har et utvalg for enhver smak. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake. Postkasse klistremerke.

Se vårt utvalg for barn. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! TAVLE WALLSTICKERS – UKEPLAN. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Svart tavle som er velegnet til kritt Svart tavle som du kan skrive på med kritt.


Velg mellom fire forskjellige størrelser. Dersom du ønsker andre mål kan du enkelt klippe den til selv. Eventuelt kan du også sende en mail til oss med ordrenummeret ditt samt den nøyaktige størrelsen du ønsker, så skjærer vi den til for deg.

Smart tavle wallsticker. Kan brukes på både kjøkken, gang og barnerom. Skriv beskjeder, huskelister eller bare la barnet tegne.


Tavle Wallstickers fåes i mange ulike versjoner, og de fleste må en klippe opp selv. Dette er også greiest og rimeligst, da de ferdige ofte koster en liten formue. Racerbil wallstickers med tavle overflate. Kan tegnes og skrives på med kritt.


Tøffe sportsbiler veggklistremerker til barnerom. Wallstickers med Tavler Tavle wallstickers i høy kvalitet Her finner du praktiske tavler til kjøkkenet, barnerommet, gangen og så videre. Det er smart å ha en tavle hengende, så du enkelt kan skrive opp ting du skal huske, matplaner eller en timeplan. Her er ett av våre mest populære produkter.


I en travel hverdag skjer det mange ting og spesielt når man er en stor familie med barn. Derfor har vi laget denne wallstickeren som tavle , så du kan strukturere hverdagen din. I desember kan du gjøre om tavle wallstickersen din til et juletre, lage veggord eller som bakgrunn for annen pynt.


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Aloka nattlampe og tavle wallstickers.

Lampene har et dempet farget lys med fjernkontroll for barnevennlig håndtering. Dekorativ tavle bobbel- i sort tavlefolie. Denne wallsticker fås i flere forskellige størrelser.


Har du specielle forespørgsler om tavlestickers i sort folie, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi designer og producerer selv vores wallstickers i sort tavlefolie. Vis kundene enten hva som er på menyen din eller la dem få vite hva spesialtilbudene dine er med denne tavla-dekalen. Du kan også tegne et design på tavlen slik at det legger til ytterligere dekorasjon til din restaurant eller bar.


Et enkelt, men originalt og brukbart tavle dekal laget av høy kvalitet vinyl for å gi deg den beste servicen og produktet! Skriv på den og legg den på en jevn overflate som veggen din! En fantastisk vinyl klistremerke som er mye billigere og kjøligere enn en faktisk tavle ! Skap et personlig barnerom med wallstickers Det er morsomt å innrede barnerommet med alt av møbler og interiør, som passer ditt barns interesser og personlighet. Men det er en ting som er sikkert med barn, det at deres mening om hva som er kult og ukult kan endre seg meget fort.


Vores wallstickers er som sagt lavet af folie, der bliver skåret direkte fra folieruller. Praktisk talt foregår det således, at folien bliver lagt i en speciel maskine - rettere sagt en skæreplotter, som ruller folierullerne igennem maskinen, samtidigt med at den skærer de forskellige wallstickers -designs direkte i foliet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg