tirsdag 21. mai 2019

Mønster puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Putene kan lages helt enkle og firkantede, eller du kan lage bokstaver som et morsomt og personlig innslag på barnerommet.


Skjul filter Vis filter. OK Nullstill Filtrer etter Nullstill. Det ser fint ut, skal prøve denne oppskriften i sommer når jeg skal sy to puter i stripete blått og beiget, kanskje det blir en fagerik glidelås #128578; Takk for fin oppskrift, det er gøy når det blir en ordentlig fin pute!

Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger. Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningsstil.


Handle trygt på jotex. På min pute har jeg valgt å strikke et mønster på forsiden som går over masker. Jeg valgte å legge opp masker og benytte maske i hver side til kantmaske. Lek deg med ulike mønstre – prøv å finne en fin balanse mellom gjentakelser og variasjon.


Ha gjerne et par puter med samme farge eller mønster. Materialer er spennende.

Miks med ulike overflater for kontrast og et stilig uttrykk. Varier med blanke og matte overflater, grov og fin tekstur. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor.


Vi har også et rikt utvalg av pynteputetrekk. Velkommen til DROPS Design! Jeg liker å blande tekstil og strikke puter. Noen hjemme, og noen i. SAUER votter og puter.


Nydelige votter med sauer. Morsomme votter med ku som sier Mø! Kuvottene er enklere å strikke enn de ser ut til. Detaljer er brodert på etter at votten er ferdig strikket. Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme.


Mange av putene kommer som tre for to tilbud. Puter i alle farger og mønstre. Herlige sofaputer - gratis frakt på alle varer. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.

Bestill puter og matter trygt på margaretha. Nettbutikk med garn, strikkeoppskrifter og garnpakker for damer, herre og barn. Håndlaget - 1 baby alpakka. Myk, kule og gøyalt strikk for barn.


Dagens gratisoppskrift: Advents- puter Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Besøk også vår Design selv-avdeling. Dette er avdelingen der du selv kan la kreativiteten flyte fritt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg