fredag 24. mai 2019

Male trapp trestjerner

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Reserver ditt Hotell i Male online. Gulvmaling fra TreStjerner er Norges mest solgte. Vi har produktet som passer ditt.


Malte gulv og trapper gir også uendelige valgmuligheter når det kommer til farger og personlig preg på rommet.

Og med gulvmaling er det ikke noe problem om du blir lei av den fargen du har valgt. Alt er mulig med produkter i TreStjerner serien. Trenger du et lite dytt for å komme i gang med å male trappen ? Da har vi et inspirerende prosjekt du kan ta utgangspunkt i. På noen få dager ble denne gamle og slitte trappen et iøynefallende og lekent midtpunkt med produkter fra TreStjerner. Male trapp – fra slitent møbel til lekkert blikkfang.


Se den enorme forvandlingen. Jordan, Nordsjö, TreStjerner Med litt maling kan du gi trappen et helt nytt uttrykk.

Men hva gjør du når du må bruke trappen mens malingen ennå ikke er tørr? Mal trappen og skap forandring. Vi gir deg åtte tips til hvordan du går frem for å få best mulig resultat. Overflaten i en trapp slites fort.


Med et godt grunnarbeid sørger du for at sluttresultatet holder seg godt over tid. Les våre tips på maxbo. Malingen bygger en film som beskytter treverket. Hvordan male tidligere beisede eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.


Denne er malt i fargen 9LAVA, en elegant tone som får trappen til å bli et flott blikkfang i rommet. Ta en titt på de nye nettsidene til TRESTJERNER for mer info om hvordan du går frem når du skal male gulv og trapp. TRESTJERNER GULVLAKK GULVMATT 75L Trestjerner Gulvmatt gir en slitesterk overflate, med oljens utseende og lakkens bruksegenskaper.


Gir et lunt og dempet utrykk. Brukes til å friske opp gamle tregulv, eller til nye ubehandlede tregulv. TRAPPEMALING: En slitt trapp i furu eller eik kan få nytt liv med maling. Vask godt, mattslip og påfør grunning, før trappen males med to strøk gulvmaling.


Med maling er det enkelt å sette personlig preg på trappa. Rens gulvet med TreStjerner Gulvrens.

Dersom gulvet er nytt, kvistlakkeres gulvet med vanntynnet kvistlakk. Er gulvet tidligere behandlet, må du vurdere om gulvet må mattslipes. Støvsug godt og tørk over med mikrofiberklut. Begynn med å male langs vegg og lister. Så kan du gå over til en rulle.


Hvor bestandig er den malingen mot slitasje ( trappen bør gjerne noen års trakking opp og ned.)? Noen som har andre erfaringer fra oppgradering av furutrapp? Min foreløpige plan er å male gelender og sidebjelker, men å legge parkett i trinnene.


Trappen er i dag åpen, men vi ønsker å lukke den for å bruke plassen bak som en liten bod. Beckers, Nordsjö, TreStjerner , I mange boliger er trappen noe av det første du ser når du åpner inngangsdøren og går inn i entreen. Og med litt maling kan du gjøre den til litt av et syn! Gulv og trapp utsettes for en helt annen slitasje enn vegger og tak. Det finnes mange enkle løsninger for å fornye det gulvet man allerede har.


Det går helt fint å male en Tripp Trapp -stol på den tradisjonelle måten, men det er langt enklere og raskere å spraye den med Quick Bengalack. Det krever minimalt med verktøy, går raskt, og det er enkelt å få et godt resultat, sier Per Lund Nielsen, malermester og teknisk servicesjef hos Scanox.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg