onsdag 8. mai 2019

Jotun lingrå

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

En perfekt dempet og litt grønnlig blåtone. Utrolig behagelig å omgi seg med. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Murmalingen er diffusjonsåpen, samtidig som overflaten er svært vannavvisende.


Våre høykvalitetsprodukter er spesielt utviklet for å beskytte og forskjønne murfasader i det skandinaviske klimaet. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

Første rekke viser noen av våre flotteste gråtoner. Espen Grønli, Morten Rakke. Binder løse partikler og krittende underlag. JOTUN PREMIUM MUR SYSTEM.


Pusset mur – ikke tidligere malt Tidligere malt grunnmur Tidligere malt mur hvor malingen flasser Betong. Ta kontakt med produsent av sementfiberplater for å avsjekke hva slags murmaling man skal bruke på platene. En silkematt og værbestandig akrylmaling til utendørsbruk på betong, eternitt og sementbaserte fasadeplater. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY!


Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. I rekken til høyre finner du mer dempede og grålige beigetoner. Dette er alle farger som fungerer utmerket til en rekke ulike stilarter, både til gammel og ny arkitektur. Malingen er matt og enkel å påføre, og den kan brukes på alle typer puss og underlag.


Resultatet er et varig pent utseende uten flass og sprekker. Ikke glem vedlikeholdet! Farger til både interiør og eksteriør.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.

For deg som velger nyhetenTrebitt Superbeis betyr dette forspranget. Jotun lanserte den første beisen. Se farger som passer Kombiner med tapet. Du kan til og med hente opp egne bilder. Her er noen aktuelle gråfarger for huset mitt.


Huff dette er vanskelig. Er redd for at huset skal se lyseblått ut, og er fristet til å velge mot brunt. Er det noen der ute som har erfaring med noen av disse fargene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg