onsdag 15. mai 2019

Ekologiska eteriska oljor

Ekologiska eteriska oljor

Ekologiska eteriska oljor. AROMAs EKO oljor är kontrollerat biologiskt odlade eteriska oljor av bästa kvalitet. Anis (Stjärnanis) EKO ml.


Ekologiska eteriska oljor

Köp ekologisk eterisk olja av hög terapeutisk kvalitet. Eteriska oljor för hudvård och aromaterapi. Här hittar du bland annat eteriska oljor som löser upp spänningar i kroppen, får dig att känna dig mer balanserad och harmonisk, har en lugnande och avslappnande effekt samt eteriska oljor som gör dig glad och lätt i sinnet. Varje eterisk olja är unik i sin sammansättning. Hur använder jag eteriska oljor ? Som kroppsolja eller massageolja: Tillsätt 2-droppar av eteriska oljor till matskedar basolja.


Oljorna måste alltid blandas ut i något annat för att inte verka för starkt, som till exempel en vegetabilisk olja. Oljan är lättflyktig, vilket innebär att den avdunstar så fort den kommer i kontakt med luften. Främsta upptag är genom huden och även genom lungorna. En eterisk olja är kraftfull och ska användas med försiktighet och aldrig direkt på huden.


Upptäck vårt utbud av naturliga och ekologiska eteriska oljor för ditt välbefinnande. Finns online på Ecco Verde. Leverans från till dagar. Tea Tree Essential Oil - teträd eterisk olja, Farfalla Organic Tea Tree, Farfalla Lavender. Dofterna är många och hos oss hittar du ett stort utbud av rena och ekologiska eteriska oljor.


Doftsätt dina egengjorda hud- och hårvårdsprodukter med din favoritdoft, eller för dig som använder tvättnötter ger några droppar av en ekologisk eterisk olja en extra fräsch doft till din tvätt. Ett växande populärt användningsområde för eteriska oljor är DIY-recept. Du kan tillverka och doftsätta ditt eget shampo, läppbalsam, insektsspray, tvål, body butters, tandkräm och andra ekologiska hygien- och hudvårdsprodukter. Oljornas kvalitet påverkas främst av ursprung, framställningsmeto jordmån, klimat samt skörd- och odlingsteknik.


Ekologiska eteriska oljor

Det är många faktorer som ska samverka för att uppnå bästa kvalitet. Vi älskar hudvård så mycket att för oss räcker det inte att köpa produkterna – vi vill göra våra egna unika och ekologiska produkter själva. Vår vision är att möjliggöra för våra kunder att ta kontroll över vad som tillsätts i deras hudvårdsprodukter och att göra vårt lilla bidrag till en mer ekologisk och fair-trade kosmetisk industri. En balanserande eterisk olja i en komposition av olika oljor som.


Oljorna har många användningsområden och utvinns från aromatiska extrakt från blommor, växter och frukter. Traditionellt har namnet syftat på de oljor som utvinnes genom destillation men numera betecknas även kallpressade oljor (t.ex. citrusoljor) som just eteriska oljor. I hudvårdsprodukter är rekommenderad högsta dosering eteriska oljor.


I aromaterapimassage kan en högre dosering användas. I parfymer används ca eteriska oljor. Kallpressade ekologiska oljor av högsta kvalitet. Våra ekologiska oljor kommer från noggrant utvalda rättvisa odlingar. Vegetabiliska oljor har olika egenskaper beroende på fettsyresammansättning, näringsämnen och vitaminer.


Alla våra oljor är oraffinerade vilket betyder att de har kvar alla hudvårdande ämnen med färg och dofter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg