fredag 31. mai 2019

Trestjerner gulvolje pris

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Trestjerner gulvolje pris

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. TreStjerner Gulvolje er en høykvalitetsolje som kan blandes i mange farger.


Gulvoljen kan brukes på tre- og parkettgulv, og gir en fin innfarging av treverket. Les tester og omtaler før du kjøper. Trestjerner Gulvolje. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Kan blandes i mange farger.


Trestjerner gulvolje pris

Oljen gir en vakker lød og fargespill. Den egner seg også til bruk på detaljer, møbler og benkeplater. Vi har produktet som passer ditt. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Hos MAXBO finner du maling bestående av pigment og olje. Sjekk ut utvalget av oljemaling. Kjøp på nett eller i butikk. Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende.


Specs: Maling, Gulv, Gulv,. Produktet er lett å påføre og meget luktsvak. Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde. TRESTJERNER Viser produkter.


Nettlager Selges ikke fra nettlager. Har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. Og få din lokale byggmakkers lagerstatus, priser og åpningstider.


Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Er en støvbinding og en klar behandling av betonggulv. Fordelen med gulvolje er at den kan fargetilsettes i mange nyanser, noe som gir mulighet til store forandringer - med kun enkle grep. Med et oljet gulv er det enklere å flekkreparere småskader enn ved bruk av f. Teknisk datablad Egenskaper og fordeler Lett å påføre.


Fås i Klar, Hvit og B base. Den är lätt att använda, och kräver inte mycket underarbete. Färgen är vattenburen och luktsvag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg