fredag 24. mai 2019

Urtepotte selvvannende

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Holder urtene friske i tre uker. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Denne nylontråden vil da trekke vann opp fra vannpotten når urtene trenger dette.


Dyrk din egen urtehage på kjøkkenet og la den passe seg selv.

Med selvvannende potter trenger du ikke være redd for at dine krydderplanter og blomster skal tørke ut hvis du reiser bort eller bare glemmer å vanne dem. Herb organiser gir optimale vekstbetingelser for krydderurtene. En sinnrik konstruksjon gir jevn vanntilførsel i lang ti og det eneste du må gjøre, er å fylle på vannbeholderen nå og da. JavaScript seems to be disabled in your browser.


For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Lekker og selvvannende urtepotte ! Smart urtepotte med integrert underskål hvor innlagte baner i urtepotten suger opp vann og sørger for den rette fuktbalansen i jorden. Rillen i pottens side gjør det enkelt å holde øye med og å etterfylle vann ved behov.


En organisk design som med pottens selvvannende system gir optimale vekstbetingelser for krydderurter og blomster.

Selvvannende og dekorative potter i matt steintøy og med skinnsnor til oppheng. Nylonveker i bunnen av den øverste potten og en vannbeholder i den nederste potten gjør at planten selv kan suge til seg riktig mengde vann. Den selvvannende urtepotten, er et veldig funksjonelt verktøy for at urtene dine skal holde seg friske og sterke over lenger tid.


Urtepotte SALG på nett! Det lille hullet på sIden gjør det enkelt å fylle vann, og vannet blir absorbert opp i lapper på innsiden av potten, derfor trenger man ikke å være bekymret for overvanning. Gratis frakt over 5kr. Dette godkjenner du ved å benytte deg av willabgarden.


Planten plasseres i keramikkpotten som så settes i glassbeholderen. Så lenge det er vann i glassbeholderen og den medfølgende nylonveken henger ned i vannet, klarer planten seg stort sett selv. Eva Solo selvvannende urtepotte egner seg perfekt til f. Den ultimate potte for terrassedyrking av tomater, erter, paprika, chili og mer. Gir nok jor støtte og vann for at de skal vokse og trives. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.


Gjør det litt enklere for de som liker å ha ferske urter på kjøkkenbenken. Bare fyll opp tanken gjennom et hull på siden, så trekker planten vann etter behov, man trenger da ikke å være bekymret for overvanning. Passer potter opp til 5cm i diameter, både runde og. Blomsterkrukken gir optimale vekstbetingelser ved hjelp av en nylonveke i bunnen av krukken, som gjør at blomstene kan suge til seg riktig mengde vann. Praktisk selvvannende urtepotte.


Basilikumplanten trenger mye vann, omtrent daglig.

Med denne potten får planten nok vann. Bli den første til å omtale dette produktet. Ikke på nettlager Mer. Denne evolusjonerende dingsen tilbyr kjøkkenet en helt ny opplevelse. Eva selvvannende urtepotte gir urtene de beste vekstvilkårene.


En nylonveke er tilstede for å holde plantene hydrert ved å trekke opp vann fra potteholderen. Potten er laget av frostet glass, keramikk og plast. Planten får optimale vekstbetingelser ved hjelp av en nylonveke i bunnen av potten, hvor planten da selv suger opp den mengde vann den trenger for å holde seg frisk og grønn.


Fremstilt i frostet glass. Med våre selvvannende plantekasser i aluminium får du både i pose og sekk! Med Emperi plantekasser behøver du bare vanne fire til fem ganger per sommer for at dine plantekasser skal få en vakker blomsterprakt!


Emperi selvvannende blomsterkasser gir deg de vakreste blomster-arrangementene og en behagelig sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg