mandag 6. mai 2019

Colibri drammen

Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold. Bestill drømmeferien med Agoda. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Butikken har alltid et stort utvalg av det nyeste og moderne innen tapet, gardiner, solavskjerming, gulv og maling.


Vi har dyktige interiørkonsulenter med lang erfaring, og tilbyr kundebesøk både til bedrifter og private.

Samme strategi som Haraldsen Farvehandel i Drammen. Ved siden av en komplett malingsavdeling fører vi et stort utvalg av tepper, gulvbelegg og tapet. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kjøpte maling og utstyr her men ble ikke fortalt at jeg. Jeg eier en båt av typen colibri , men den er selvbygd etter orginale tegninger, så jeg vet fint lite om den.


Annet enn at den er og ligner litt på en Musling, men er enda mer racing-preget vil jeg si. Båten veier ikke stort mer enn 100kg og har et tynt skrog.

Jeg har sett en båt av samme type, men aldri funnet ut hvem som produserer den. Vi tilpasser opplæringen etter kundens behov, med kurs både på dag- og kveldstid. Vi er ledende innen sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring.


Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Som Drammens største farge-og interiørforretning kan vi tilby et stort utvalg av produkter og tjenester innen maling, tapet, gulvbelegg, tepper og gardiner. Kjøp møbler på Bohus i Drammen. Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se ytterligere informasjon og få veibeskrivelse her.


Her presenteres utvalget som lagerføres eller du kan kjøpe varen direkte og få den levert. Nedre Buskerud Boligbyggelag (NBBO) eies av våre 28. Buskeruds største boligforvalter med mer enn 3boligselskap som kunde. Søkeresultatene fortsetter under annonsen.


Besøk oss i dag for en nærmere avtale! Colibri - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Ditt søk på colibri drammen ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.

Bor du i nærheten og ønsker kun å delta på foredrag og spise er prisen kr 6og da kan du komme på dag til frokost. Butikker på Gulskogen senter Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av, med god mat og moro sammen med familien? Butikken ligger i Drammen sentrum ved Bragenes torg, rett over gaten for Torget Vest. Det ligger et parkeringshus rett over gaten for butikken. Butikken strekker seg over to plan, og har et bredt utvalg av lamper og belysning til hjemmet.


Våre dyktige fagansatte er alltid på plass for å hjelpe deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg