onsdag 8. mai 2019

Ecoya lys

De beste duftene i verden. Finn det du har lyst på her! ECOYA lager vakre duftlys fra soyavoks, som fylles i moderne og delikate glass.


Ecoya lys

ECOYA `s duftlys er laget av naturlig soyavoks med unike dufter og 1 bomullsveker, og har gjennom en årrekke laget luksuriøse produkter, med respekt for naturen. Forsterke følelsene, heve øyeblikkene og framkalle minner. De har klart å kombinere luksus med det naturlige ved å skape fantastikse duftopplevelser.


Duftlys og duftpinner er den perfekte gaven til vertinnen. Hvert rom bør ha sin unike, gode lukt. Sørg for at du brenner lyset ditt på en stabil overflate. Det lukter rent over hele huset!


Ecoya lys

Lyset er laget av soya voks som gjør at det brenner veldig fint. Lekker glasskrukke med lokk i sølv farge. Her finner du et stort utvalg fra kjente merkevarer til dame, herre og interiør. Se hele utvalget her! Kommer i en vakker glassflakong toppet med sølvlokk, er syv reed ECOYA Fragranced Diffuser designet for å fylle små og mellomstore mellomrom med langvarig duft.


Den Fragranced Diffuser er presentert i en fantastisk gaveeske, noe som gjør den ideell til en nydelig vertinnegave. Lite duftlys fra Ecoya. Duft av litchi og guava, tilsatt friske, tropiske bær.


Ecoya lys

Fang essensen av søt ert og Australasian hvit jasmin, oppløftende notater av vannmelon og agurk rundt en duft som er både floral og elegant. Våre duftlys får du i vanilje og lavendel samt crisp champagne og mange andre dufter. Samtlige produkter er fri for parabener, propylene glycol, silikon og kunstige farger. Produktet har utgått og kan ikke lenger. Lotus Flower en himmelsk blanding av Lotus blomst, Patchouli og Vanilje.


Når lyset har brent ut kan du bruke den vakre beholderen som smykkeskrin og glassene som vase til blomster. Bestselgeren Crisp Champagne Votive Candle er fra Voluspa duftlys’ signaturkolleksjon. Se vårt utvalg av diffusere og duftlys fra Ecoya her! Forfriskende duftlys fra australske Ecoya. Duft av sprudlende søthet av litchi og guava, tilsatt duften av friske, tropiske bær.


A sultry blend of black orchid infused with African violet, muguet, rose, white musk and amber. Luscious, sensual and commanding. Lyset dufter av deilig karamel, indonesisk kokosnøtt og hylleblomst fra New Zealand kombinert med en fruktcocktail av lime, bergamot, sitron og ananas. Ecoya sine dufter er kjent for å skape en behagelig aroma i et rom. Duftlys gir rommet en rolig og koselig stemning gjennom god lukt og godt lys.


Den har en brennetjd på timer. Her er vårt utvalg av duftlys. Du kan også sortere på Merke ved å klikke på linken nedenfor til merke du vil se nærmere på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg