mandag 20. mai 2019

Knotter og håndtak nettbutikk

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Vi kan tilby knotter og håndtak i flere former, design, farger og overflatefinish. Håndtak og knotter skaper helheten.


Velg mellom knotter i glass, lær, porselen, metall, kunststoff eller tre.

Når du kommer til oss skal du finne den knotten eller knaggen du ønsker! De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. Knotter og håndtak er små, men viktige detaljer i et hjem. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak. Målet vårt er å tilby våre kunder knotter , håndtak , kroker, dørhåndtak og baderomsutstyr som både oppfyller en funksjon og er stilige i hjemmet!


Vi tilbyr raske leveranser og kvalitetssikrede produkter til ba møbler og kjøkken. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design?

Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak.


Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg! For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. Vi har et bredt utvalg - noe for enhver smak! Vi er forhandler av danske VIPP.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Fargerike og dekorative knotter til barnerommet. Interiør og Beslag as har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.


Våre produkter i nettbutikk. Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter. Kjedelig med gamle dørbeslag? Oppdater kjøkkendørens utseende med stilige kjøkkenhåndtak og knapper levert av R.

Gratis retur og alltid gratis frakt. Kombiner ulike kategorier som knotter og kroker. Store håndtak og knotter skaper blikkfang på kjøkkenet, mens mindre modeller fremhever selve fronten bedre.


Viktigst er det at beslagene ligger godt i hånden og er enkle å bruke. Du kan blande ulike knotter og håndtak , men la gjerne lik farge eller samme materiale skape et helhetlig inntrykk. Velkommen til Mitt Biltema.


Dørhåndtak, håndtak og knotter Viser 1produkter-. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Hos oss finner du håndtak og knotter i hvitt, sort, børstet stål, i messing, krom, lær og kork – og en del kombinasjoner med de nevnte materialene.


Fra INR kan du også velge en mekanisk Push Open-løsning for baderomsskapene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg