tirsdag 21. mai 2019

Lyslenke led

Lyslenke led

Elektronikk, komponenter, droner, arduino, raspberry pi, batterier, verktøy. Lyslenker og lysslynger på nettet! Gode priser og fri fakt! Stort utvalg dekorativ belysning til hele året.


Lyslenke led

Vi har flotte lyslenker, koselige lys til julen og mange ulike elektriske stearinlys. Utendørs lyslenke, LED -filament-mignonpærer lys. Leveringstid: På lager. Smart LED -lysforheng Twinkly for app, RGB. Legg til huskeliste Sett som favoritt.


LED Striper med eller uten farget lys. Vi har naturligvis et stor utvalg i de smarte og rimelige LED striper. LED striper leveres ofte med en fjernkontroll hvor du kan styre lysfargen (hvis du altså velger dem med farge) eller hvitt lys. Ta kontakt med våre rådgivere Rask og trygg levering hjem til deg. LED -lys bruker mye mindre energi enn vanlige glødepærer og er derfor en svært effektiv måte å lyse opp hjemmet på.


Lyslenke led

Med en LED lampe får du en lampe som er mer bærekraftig og funksjonell. Se vårt utvalg av LED -produkter her og finn din nye favoritt. Vi tilbyr også ropekabler med lyspærer i ulike farger, en rekke lysslynger med LED -lyspærer, lysslanger og hele systemer for større lyssetting.


Nå kan du finne julelys som er batteridrevne. Belysning kan være så mangt. I dag bryr de fleste av oss om miljøet og strømforbruket, så det er en god idé å satse på LED -teknologi. Markslöjd lyslenke istapp Chrissline 1LED varm hvit Varmhvit istapp lyslenke til utendørs bruk, fra Markslöjds Chrissline-serie.


Lyslenke led

Dette er grunnen til at. Bruker LED -pærer, som bruker opptil mindre energi og varer ganger. Settet kan utvides til maksimalt lyslenker. LED -belysning fås i både det som kalles kaldhvit og varmhvit. Varmhvitt lys har har en bedre temperatur for utebelysning.


Lekker kjede av lysende rosa hjerter. Dekorativ lyslenke med 3varmhvite LED -pærer som gir et behagelig og koselig lys. Lyspærene er plassert med m mellomrom. Solcellepanelet lader opp.


IP44-klassifisert og dermed egnet for utendørsbruk. Totale kabellengde er meter. Svart lyslenke med stk ledlys. Intervall: timer på, timer av. Batterier er ikke inkludert.


Norges største nettbutikker for salg av El. Våre ansatte har lang fartsitd innen elektromateriell og belysning, og står klare til å besvare alle dine tekniske spørsmål om produkter, bruksområder. LED - lyslenke på hele meter i super kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg