torsdag 16. mai 2019

Holmegaard cabernet rødvinsglass

Holmegaard cabernet rødvinsglass

Holmegaard online bei design-bestseller. Individiuelle Beratung und Angebote! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Finn laveste nettpris her. Levering 2-hverdager.


Peter Svarrers Cabernet -serie er designet til å gi deg en best mulig vinopplevelse. Når en ung rødvin luftes på en stor flate, åpnes og mykgjøres vinen, noe som forbedrer opplevelsen markant. Og det er nettopp det Peter Svarres Cabernet -serie gjør. Skapt til å utfolde vinens fulle potensial – og med et skarpt øye for estetikk.


På den måten forener Svarrer sine tre designfilosofier: modernisme, funksjon og hverdagseleganse. Cabernet -glassene er lette både i vekt og uttrykk, og passer til borddekking til alle anledninger. Serien Cabernet er skapt for å gi en best mulig vinopplevelse, med fokus på funksjonalitet, modernisme og daglidags eleganse i klassisk design. Serien passer like godt på festbordet som i hverdagen. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil 55°C.


Holmegaard cabernet rødvinsglass

Tåler oppvaskmaskin, max 55gr C. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Hvert glass er designet til å utfolde vinens smaks- og duftnyanser best mulig.


Rødvinsglassets store overflate frigjør vinens bouquet, mens den innsnevrede toppen samler den igjen slik at du får alle vinens smaks- og duftnyanser med. En syrlig, fruktig hvitvin skal typisk serveres i et glass med en mindre overflate, slik som du finner den her i seriens hvitvinsglass. Cabernetserien er designet av Peter Svarre og gir et gjennomført og stilfult uttrykk til borddekkingen.


Vinglasset, cl, er designet for å fremheve. Magnor Glassverk Alba Vannglass Fine Line cl. Fri fragt og dages Gratis Retur. Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker.


Sammenlign med andre produkter. Glasset har et klassisk design som gjør at vinen smaker fantastisk. Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass, champagneglass, rødvinsglass , hvitvinsglass, whiskyglass - blant varer. Hos Tilbords finner du glass til enhver anledning. Du finner vinglass, drinkglass og hverdagsglass for enhver smak.


Holmegaard cabernet rødvinsglass

Vi har store krystallglass og vanlige sodaglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg