mandag 13. mai 2019

Duftolje til såpe

Fri Frakt over 500kr. Dermatologisk testet, økologisk sertifisert. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se og kjøp over 7luksusmerker. Gratis frakt, rask leveringstid og dagers returrett.


Duftolje til såpe

Stort utvalg av skjønnhetsprodukter, hårpleie og mye mer til kvinner og menn. Automatisk såpedispenser i lekker design. Gir deg riktig mengde såpe hver gang. Du trenger kun få dråper i såpen for at den skal dufte godt, og her kan det varieres med antall dråper etter hvor sterkt du ønsker at det skal lukte av såpen eller badesaltet. Kokosnøtt duftolje ml - (utgående leverandør) Pris NOK 4inkl.


Ofte brukt ingrediens i såpe og stearinlys, parfyme, bad og kroppspleieprodukter, potpourri, oljebrennere, fordampere og romsprayer. Liljekonval duftolje. Velegnet som duft i kosmetikk og duftlamper. Håndlaget hjerteformet såpe laget av glyserin, duftolje og vannløselig farge til kosmetikk og såpesmelting. Leveres i brun gaveeske i papp.


Duftolje til såpe

Allergenfri duftolje som både kan brukes til lys og såpe. Eteriske oljer anvendes i nesten all form for naturkosmetikk og aromaterapi. Duftolje Regnvann 5ml. Våre duftoljer inneholder ingen syntetiske stoffer, kun naturlige eller naturidentiske stoffer.


Kontakt kundeservice dersom fakturaen mangler i pakken. Vi sender ny faktura så fort som mulig. Til bedrifter og institusjoner sendes faktura separat. E-faktura sendes elektronisk. Kan jeg bytte eller returnere en vare?


Duftolje til såpe

Du har dagers angrefrist fra pakken er mottatt. Du kan bytte til en annen vare eller få pengene tilbake innen dager. Kan brukes til kremer, sjampo, badesalt, badebomber og såper.


Finnes i fargene turkis, gul og rød. I kaldrørt såpe vil den reagere moderat (at såpemassen går raskere i gel) Den vil ikke ha noen missfarging på såpen. Passer godt til duftlys. Da gjerne med soyavoks som ikke forurenser innemiljøet. Såpen er fargesatt med Mica mineralfarge og dekorert med økologiske roser fra stranden.


Duftolje til såpe

Alle våre såper er fri for palmeolje og parabener. Vi sammarbeider med MyBring. Tynnes ut før bruk på huden. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Dekk den til med papp og tykke håndklær og la den stå et døgn. Når du skal ta såpemassen ut av formen må du fortsatt ha briller og hansker, den kan fortsatt etse til den er helt ferdig tørket! Under tørkeprosessen forsvinner dog sodaen helt. Snu forma så såpen faller ut, og fjern bakepapiret.


Kjøp såpe sandeltre organisk Midi - 1gr på Med24. Vi leverer det lille ekstra til badet og deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg