tirsdag 7. mai 2019

Hva betyr fargene i auraen

Fargen på auraen indikerer hva er din sinnstilstand i det øyeblikket. Også denne delen av auraen kan vise hva karakteren din er. Ulike egenskaper har forskjellige farger.


Din aura sier så mye om hvordan du er som person. Fargene i auraen En aura ser ut som en slags halo.

Noen ganger er det sagt at en aura beskytter deg mot andre energier. Man kan dele auraen opp i to. Den ene kalles den skiftende aura, og den inneholder våre daglige tanker og følelser.


Den andre kalles den permanente aura, og denne er summen av alle våre tanker og følelser gjennom livet. Du finner mer info under beskrivelsen av fargene. Beskrivelsene av fargene nedenfor vil kun gi deg en generell innsikt. Noen mennesker har evnen til å se fargene i denne auraen , akkurat på samme måte som vi kan se regnbuen på himmelen, eller som et spekter av farger i prismekroner når lyset skinner gjennom.


Dette lyset, skinnet, rundt mennesker og dyr er det vi kaller aura.

Auraen kan vise andre og oss selv hvem vi er, og hva vi har av spesialkompetanse. Betydning av fargene i auraen. Terapeuter aura og se folk som sier hevde at hver farge betyr forskjellige ting. Selv om disse varierer fra sinnstilstan uten aura farger, som er dominerende i den personen. Det finnes mange nyanser av rødt.


Rødt er kjærlighet, uegoistisk kjærlighet og egoistisk (sjalu) kjærlighet. Rosa: Rosa i auraen er den hengivne kjærlighet. Den viser ren og uselvisk kjærlighet.


Den menneskelige auraen kan sees på som et fullstendig kart over en persons liv, det emosjonelle, det fysiske, det mentale og det åndelige planet. Auraen skifter farge og intensitet ettersom hva slags humør og tanker man har i øyeblikket. Auraen kan derfor avsløre dine innerste, bevisste såvel som ubevisste, tanker og følelser. Grunn- auraen tar man med fra barndommen, men etter hvert som man får erfaringer så endres auraen.


Store forandringer, som for eksempel sorg, forandrer auraen. Men det er snakk om en langsom endring, forklarer Bjørk. Tre auralesere sitter klar for, ut ifra fotografiet som tas, å lese og fortelle hva auraen deres betyr.


Vi stopper på rødt lys og kjører på grønt, og røde skilt betyr forbud og blå betyr påbud. Purpur er den kongelige farge , mens blått ofte brukes som symbol på himmelen og dermed på uendeligheten, likesom fargen mer spesielt står i forbindelse med Jomfru Maria og kan være uttrykk for sorg, slik som brunt.

Gult er falskhetens farge , men i Øst-Asia er den troskapens. Grønt er håpets symbol, men betyr også ulykke. Vi absorberer energien i hver eneste farge i auraen og gjennom huden.


Alle mennsker påvirkes av farger. Du ser ikke alle farger, men energiene i alle farger absorberes i kroppen og påvirker alle cellene. Det er viktig hvilke farger vi omgir oss me langt viktigere enn vi tror. Rødt: Healingkraft: Gir energi.


Her finner du betydninger av ordet aura. Du kan også legge til en definisjon av aura selv. Auraen finnes i mange ulike farger og nyanser, men det er vel greit å vite hva disse ulike aurafargene betyr og hva det har å si for deg som person? Det du nå skal få lære mer om er fargens betydning og hvilket Chakra de ulike fargene er forbundet til.


Se på formen, hva er den? Over kronechakraet betyr det mentalt nedtrykt, behandl det med å lokke frem de nedsunkne delen av auraen ) Skjev aura? Hva står fargene i det norske flagget for?


Kan han ha med seg regnbueflagg sammen med det norske flagget på 17. Hhva betyr trønderuttrykket fliring da ventle? Hva betyr uttrykkene det er innafor da og den satt da? I Kina er den keiserlige fargen gul og betyr åndelig kraft og visdom.


Sola som alt levende får sin energi fra er gul. Oransje er fargen for kjærlighet og lykke i Kina og Japan, Buddhistmunker kler seg i oransje. Gult skifter lett karakter når den blandes med andre farger. Derfor, hvis du har mottatt dette fra din ektefelle, vet du at han har en intensjon om å forene deg.


Roser av denne nyansen kan ikke tilskrives de fargene som ikke kan brukes som en gave til en dyr person. Her, i dette henseende, er det ingen begrensninger, så vær ikke for hengt opp på meningen med en slik gave. Vi har alle en favorittfarge. Den fargen vi velger litt oftere enn alle de andre, fargen vi har litt mer av i kleskapet eller velger ubevisst på ting vi kjøper i butikken. De tenner fort på ideer men blir like fort lei dem.


De har ofte mer enn en ball i luften og skaper liv og røre i venneflokken. Og fordi det er hva som skjer i øyeblikket som teller og ikke hva som skjer i neste øyeblikk, er de ofte ikke presise eller har planlagt hva de skal gjøre når øyeblikket er over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg