fredag 17. mai 2019

Harmoni vegg 10

Harmoni vegg 10

Harmoni Hotel Batami Batam Island. Beste Pris-Garanti - Få opp til. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet. Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk.


Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat. Blandes i alle farger. Silkematt, miljøvennlig akrylmaling til vegg , panel, glassfibervev, MDF, tapet, puss og betong.


Fri for løsemidler, malingslukt og skadelig avdamping. Persistens og nedbrytbarhet 12. Man finner nok ikke liter Easy Clean til 8kroner.


Jeg skrev at den koster 8kr mer pr liter maling sammenlignet med f. Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. I tillegg begynner så smått andre produkter å få ny drakt, bl.


Grunning og Sperregrunn. Den kommer i ny drakt- men også med NAAF-stempel, og det har vi virkelig gledet oss til! LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling.


Harmoni vegg 10

Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. Kjøp på nett eller i butikk. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Letthet, Egghvit og Bomull.


Beskyttelsestiltak 7. Dekker godt og gir en slitsterk overflate som er lett å holde ren. Tykt og godt å gå på, lett å holde rent. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.


Harmoni vegg 10

Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Lekker til lune grå, beige. En frisk, grønn tone. Aprilgrønn er en glad og frisk, grønn mellomtone.


Den vil tilføre lekenhet og frodighet i interiøret. SCALA PERFECT VEGG C-BASE 3L. Nettlager Selges ikke fra nettlager. En gulaktig gråhvit tone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg