torsdag 23. mai 2019

Klesstativ med hjul

Stort utvalg av klesstativ hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Kjøp enkelt online med fri frakt!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Det er plass til esker eller par sko på hylla nederst. Kombiner gjerne med produkter i serien SKUBB. Kun for innendørs bruk. Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass.


Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på.

Velg mellom moderne garderobestativ, med og uten hjul , i metall, tre, bambus og plast. Enkel å montere med hurtigkobling. Leveres med kraftige hjul , dia. Seks kleshengere følger.


Klesstativ med rette. Klassisk og funksjonelt klesstativ med hylleplate. Materialet er heltre og MDF. Praktisk klesstativ av rustfritt stål. Nederst på rammen er det plass til oppbevaringsesker.


Her finner du den beste pris på veg inventar og butikkinnredning. Fine kvalitetsfelger til lav pris. Stålstativ med klesstang av forkrommet stål. Klikk på denne linken for flere klesstativer.


Stabilt klesstativ i krommet metall med praktiske hjul. Bukto klesstativ , en flott og design messig klesstativ. Brukes til kontor, møterom og konferanserom, events eller hjemme.


Model med hjul har av hjulene med bremser og model blir dermed noen centimeter høyere.

Utstyrt med hjul , hatte- og skohylle samt en klesstang med plass til ca kleshengere. Strekker ikke hyllene og knaggene til? Da trenger du kanskje et bedre system for klesoppbevaring. Når jakker, luer, vanter og andre plagg ikke får plass på de vanlige knaggene, kleshengerne og hyllene i entré og klesskap må du finne flere alternativer.


Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg