fredag 10. mai 2019

Tapet gutterom

Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Se vårt store utvalg. Kombiner maling med tapet fra vår barnekolleksjon Little Worl og skap et rom som innbyr til lek og kreativitet.


Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet.

Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Er det derimot snakk om større barn, som kanskje skal beholde rommet slik lenge, kan hun imidlertid anbefale spennende glassvegger med fotokunst eller fototapet med motiver han liker. Man kan også male halve vegger i ulike farger eller blande tapet og maling.


Dette er noe å ta hensyn til når man skal ut og finne tapet. Tenk gjennom hvor mye slitasje det vil bli i det rommet du skal ha tapet i. På et barnerom der faren for trehjulsykkelkollisjoner og flyvende leker er overhengende kan det være lurt å velge en type tapet som tåler litt slitasje og rengjøring. DIY med tapet Du behøver ikke alltid ha en vegg for å kunne bruke et tapet.


Til alt fra tapetvimpler, bordbrikker, påske- og julepynt til gaveinnpakning og formingsaktiviteter for barn.

Vårt beste tips er å bruke rester avtapet som dekorasjon på barnerommet. Tapet kan brukes til så mye mer. Det gir rommet et mer personlig preg.


Da familien flyttet inn i sin nye leilighet, tapte minstemann i huset, Konrad på sju år, slaget om det største rommet. Nå som soverommet på knappe fem kvadratmeter er innredet med blå fargetoner og en hyggelig seng, er Konrad likevel svært fornøyd med sitt huleaktige gutterom. Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det.


Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger. Mulighetene for tenåringen er uendelige. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Men jeg vet ikke om jeg skal lage et fotball rom til han. Her har jeg iallefall samlet en del inspirasjon.


Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom. De trenger farger for å være kreative. Barnerom kan ha farger. Hvorfor har ikke alle legoklossene samme farge?


Når det gjelder etterspørsel så ser vi at nordmenn elsker å pusse opp, og det blir mer og mer populært å dekorere barnas rom med tapet , forteller Anita Overå Hansen i Storeys. Og nå er det ikke lenger slik at du trenger å tapetsere med kun én tapet på hele rommet og heller ikke kun én tapet på en og samme vegg. Vil du ikke klistre opp en hel tapet kan du bestille veggdekorasjoner, stickers med barnas favorittfigurer som kan fjernes når interessen dabber av.

Sammenlign veggdekorasjoner og tapeter. Som sagt, dette er bare en liten del av innredningen du finner på Lekmer. VI har også senger, sofaer, speil og mye annet. Gjør et interiørkupp hos oss. Vi har gulvbelegg, parkett, laminat så vel som fototapeter, tapeter.


Skal du kjøre på med knall rosa vegger eller noe mer dempet og nøytralt? Og hva bør du ta hensyn til når du velger tapet eller maling? Her er tips som kommer godt med når veggene på barnerommet skal få ny dekor.


Bestill fototapet online hos Happywall. Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert. La barna være med å velge tapet , Rull ut panelveggen, Fargerikes topp tapetfavoritter, morsomme tapeter til barnerom m. Her finner du alt til barnerommet: barnemøbler, barnesenger, belysning, sengetøy, oppbevaring, barneromsinnredning og mye mer, alt sammen fra gode merker! Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk.


Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg