torsdag 23. mai 2019

Kule ølglass

Stort utvalg av ølglass. Hva skjuler seg bak trenden? Sjekk ut kule ølglass. Sontell handler om å være casual. Perfekt for laidback samlinger og elegant uformell servering.


Kule ølglass

Et litt annerledes ølglass :) Tomt på lager. Dette kule glasset er perfekt til far på farsdagen eller bursdagen hans. Glasset kommer med et horn, slik at far kan. Kan vi foreslå et par kule ølglass ? Eller hva med et stilrent og maskulint Arne. Et unikt og kult ølglass formet som en ølflaske inni glasset.


Ferdig designet med mange kule design. Kult liters ølglass med førstehjelpskors og påskrift tørstehjelpen. Morsomt til utdrikningslag, bursdager eller bare en stor fest med venner.


Kule ølglass

Hansa Ølglass Kult å ha ekte Hansa-glass i skapet! Fått de i gave men flytter snart og har plassmangel. Solide, store ølglass med artige trykk til alle ølelskere der ute! Våre glass er av merket Royal Leerdam, som står for høy kvalitet.


Glassene kan også tas i oppvaskmaskinen - lettere blir det ikke. I et par enkle trinn kan du designe ditt helt eget ølglass med navn eller tekst. Skål for kampens helter!


Hell favorittølen din i dette ølglasset, så er du klar til å fukte strupen etter å ha heiet deg hes! Fotballglasset rommer hele cl – perfekt enten du hever glasset for å feire seieren eller drukne sorgen etter tapet! En gang i tiden var det vanlig å bruke hodeskaller til å drikke av. Solid gatekre den ser vi, men litt vanskelig når det gjelder tilgangen på velegnede hodeskaller.


Derfor laget vi et ølglass formet som en hodeskalle i stedet. Jagermeister, Ølglass med logo, ølglass uten logo,Coca-Cola glass, Pepsi glass, Farris-glass, Jagermeisterglass, snapsglass og forskjellige drikkeglass. I vårt sortiment finner du både drinkglass, shot- og snapsglass, vinglass, karafler, cocktailglass, whiskyglass og ølglass. Og nettopp blant ølglassene finner du mildt sagt et imponerende sortiment å velge i, blant annet med lisensierte glass spesiallaget for populære varemerker som er for fine for andre glass. Brukt store kule ølglass til salgs i Trondheim - store kule ølglass publisert av Debora I. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til julen.


Om du leter etter julekuler eller andre juleprodukter så har vi et stort utvalg. Krus med vegger som fryser til is når kruset ligger i fryseren. Kjøp på nett og få rask. Kruset eller seidelen holder drikken kald! Drikk morgenkaffen ut av våre stilige kopper, glass og krus.


Velge mellom flere typer og motiver her! Vi har kopper i keramikk, plast og resin. Leter du etter en morsom gave? Du har kommet til rett, vi elsker morsomme og forskjellige gadgets.


Kule ølglass

Alltid rask levering, gode priser og billig frakt. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg